Kojící podprsenka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41640 11.4.2011 13:44

Holky, kdy je nejvyšší čas pro koupi kojenecké podprsenky ? Přijde mi to předběžné, dokud jsem neodrodila, pač nevím velikost, když nemám řádně nalitá prsa, ale zase ji budu potřebovat již do porodnice, že ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, já si objednala ted na netu -v 8 měsíci - 80D - prsa už by se neměla zvětšovat. Při prvním těhu jsem si koupila jednu před porodem a jednu až po porodu na netu(doma jsem se změřila a podle tabulky) a v pohodě, nikdy jsem neměla problém, a prsa se ti o moc víc než ted nenalejí. A kojící podprsenky jsou pružné, na styl sportovních. Jinak já si ted objednávala na bon prix.

  • Ahoj. Tak já jsem si koupila jednu bavlněnou s elastenem do porodnice, ale další si budu pořizovat až po porodu. Kamarádka měla celé těhotenství 80 A/B a po porodu kupovala 80 DD, jak měla nalitá prsa a ani po dvou měsících se jí prsa ještě neupravila. A doporučuji opravdu odzkoušet. Já jsem si myslela, že bavlněná s elastenem, když vím velikost, není problém koupit, ale paní prodavačka mě přinutila si ji jít zkusit a nakonec jsem vybrala jiný typ i velikost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist