Kojení přibírání po skončení kojení:)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195005 20.8.2019 20:22

Ahoj zajímá mě jestli jste některá z vás přibrala na váze po ukončení kojení? Díky 🙂

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já ano, vůbec jsem nechápala, co se děje, protože s udržením váhy jsem nikdy neměla problém ani skrze těhotenství, váha se mě držela a najednou jsem během velmi krátké doby přibrala skoro 7 kg, kojila jsem přes 2 roky tak nějak doztracena, žádné náhlé odstavení, po celou dobu váha normální, po porodu jsem měla do půl roku původní váhu (v těhotenství +12kg) No, teď jsem taky v rizikovém období ke konci kojení (malý bude mít 3), váha se mi zvýšila zatím trošku (2 kg), snad už to výš nepůjde, zdá se mi, že tělo už se srovnalo s menším výdejem. Minule jsem úplně cítila, jak se mi úplně rozhodil metabolismus, protože poprvé jsem zažila co to je přibírat je "z pohledu na jídlo" na jehož množství jsem nikdy před tím nemusela hledět (např. BMI ideální)

  • Ja jsem taky po odstaveni maleho pribrala. V tehu jsem nabrala jen cca 7 kg, z porodnice jsem sla s -10 kg a po odstaveni jsem behem dvou mesicu pribrala 8 kg a to jsem jedla vyrazne min nez pri kojeni :-(

  • Mam za sebou 2 tehotenstvi. Po prvnim - kdyz jsem prestala kojit jsem pribrala cca 5 kg. Druhe dite - 61 kg pri kojeni, kojit jsem prestala uz pred rokem a mam porad 61 kg. Takze dopredu to neodhadnes.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 576 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist