Koho vlastně miluju

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195635 3.4.2021 22:42

Dobrý den, je mi 17 a toto není ani tak moc otázka ale potřebuju se hlavně vypovídat a trochu poradit. Asi od mých 12 jsem milovala jednoho kluka, byla to moje první opravdu velká láska, milovala jsem ho neskutečně moc a on to věděl a strašně mi ublížil, ale já jsem se i přes to dál snažila a věřila že spolu jednou budeme, postupně zamilovanost slábla a já jsem se v mých 16 dala dohromady s jiným klukem, ale nedokázala jsem se do něj pořádně zamilovat protože jsem pořád měla v hlavě toho předešlého. Teď jsem s mým přítelem rok a půl a někdy si myslím že je všechno v pohodě ale potom si uvědomím že není, uvědomuju si že ho nemiluju tak moc jak jsem milovala toho předešlého se kterým jsem ani nic neměla, snažím se ho milovat tak moc jak miluje on mě ale nejde to. Včera jsem viděla toho kluka z dětství a všechno se mi to zase vrátilo, vždycky když ho vidím tak zapomenu na přítele a myslím jenom na toho druhého. Nesnáším se za to co dělám mému příteli protože vím jak moc mě miluje, ale já vím že nějaká část mě bude vždycky patřit tomu prvnímu kvůli tomu jak silné to bylo. Nechci ztratit svého přítele protože pro mě znamená strašně moc, vím že by mě nikdy nepodvedl a že to semnou myslí vážně, ale nevím co mám dělat protože v tom vztahu asi necítím co bych měla, když mě líbá nic necítím, nemám motýlky v břichu prostě když se mě dotýká tak nic necítím, myslím si že právě toto bych cítila od toho prvního. Nevím co mám dělat..jsem kvůli tomu nešťastná pořád, nesnáším se za to protoze mému příteli nechci ublížit, ale myslím si že teď ubližuju nám oboum..

  • 29.07.2021 9:25:11 - yamd smazala odpověď od amelia0000

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.4.2021 7:06

    Je ti 17, takových lásek ještě bude ;-) Nicméně je to nefér k tvému současnému příteli, jak by se tobě líbilo, že si myslí na jinou? Ukonči to a neskákej hned do dalšího vztahu, ukonči v sobě konečně tu závislost na první lásce. Dokud to neuděláš, budeš se v tom plácat dál.

  • Podobný příběh znám, ne z vlastní zkušenosti, ale ze zkušenosti kamarádky. Ta byla také dlouho zamilovaná do svého kamaráda, jenže nikdy jim to nevyšlo, pak si našla přítele. Ale zpočátku to nebylo ono, neuměla ho mít dostatečně ráda, neuměla mu říct, že ho miluje, ale taky si neuměla přiznat, že ho vzala prostě jako náhradu. Teď už je vše jinak, nevím, jestli ze zvyku, nebo se do něj už zamilovala naplno, ale jsou spolu několik let a funguje jim to... Každopádně já bych do ničeho takového nešla. V sedmnácti jsem se zamilovala do kamaráda, se kterým jsme randili, ale nevyšlo to, mě to neskutečně ublížilo, a tak jsem hledala jinde, chodila na rande, seznamovala se, ale nic nakonec nevyšlo. Až ve chvíli, kdy jsem se definitivně odmilovala od toho kamaráda, tak jsem potkala přítele, do kterého jsem se zamilovala a jsme spolu. Zkratka přišel až v ten správný čas a tak by to podle mě mělo být. Kdybych ho totiž měla, abych zapomněla na toho bývalého, neuměla bych mu dát tolik lásky... jsi mladá, jestli nejsi ve vztahu šťastná, tak to ukonči

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist