Koho si vybrat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #336415 26.11.2023 10:02

Ahoj, maji o me zajem dva chlapy..ja mam maleho chlapecka, otec nema o nem zájem.
Jeden muž mi hodne rozumi uz jen pohledem a rozumime si,zname se dlouho, ma jen pronajaty byt a na vlastni asi neni sance s nim dosáhnout. Deti ma vetsi. Mam k němu nejake city
Druhyho tolik neznam, ma vlastni dum. Vyssi peníze. A stejne staré dite jako ja také ve sve péči.
Koho si vybrat? Jsem zmatena.. Mezi dvema muži a nevim co chci. Jak pochopit kde je to správná cesta?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dahlia26.11.2023 11:28

    Takže s prvním se znáte, ale má méně majetku s druhým se skoro neznáte, ale majetku má více :-D

    Zajímavá úvaha :-D:-D:-D

  • Přijde mi, že se díváte hlavně na majetek... protože po citové stránce by to bylo jasné. To vám nikdo neporadí, zvažte si pro a proti a svoje priority...já bych teda radši "chudšího" chlapa, u kterého vím, že si s ním rozumím a má mě rád...než s majetkem ...dost často pak tihle chlápci mají ženskou jako služku a neváží si ji, protože přeci ONI jsou páni a mají ten majetek a moc ...neznám ani jednoho a nemůžu soudit, neříkám, že ten druhý je takový, jak jsem tu napsala, ale evidentně ho opravdu tolik neznáte a tohle se pozná až později...já bych k tomu celkově přistupovala teda jinak a hlavně je to věc, kterou si musíte rozhodnout sama, ptát se tady mi přijde nedospělé

  • dina27.11.2023 14:47

    Nikdy nevíte, co se stane. Mě partner taky na začátku vztahu upozorňoval, ať si najdu někoho, kdo mě zabezpečí, že to on nedokáže. Na měsíc jsme měli dohromady 5000 Kč po zaplacení nutných věcí a i tak jsme žili a doteď jsme šťastni. Taky nemáme své bydlení a jsme v nájmu. Rozumíme si spolu a to je pro mě důležitější než peníze a majetek..

  • Nechala bych je oba, protože se na ně díváte jen jako na formu zabezpečení a ne jako na partnera. Ovšem pokud by to bylo z jejich strany transakční jako z vaší, zamyslela bych se nad tím, kterému z nich umíte nabídnout adekvátní "protislužbu", kterou by asi pak požadoval.

  • Pokud se ostatních ptáte na názor pak je chyba ve vás. Že nemáte ani jedno dostatečně ráda.

  • syd26.11.2023 19:11

    To záleží, jestli hledáte lásku, nebo materiální zabezpečení. Od toho se odvíjí odpověď. Taky mě zaráží, že zatímco u prvního píšete co všechno nemá, ale co k němu cítíte, u druhýho jste se omezila na to co má, ale o citech nic. Znamená to, že tam žádný nejsou? A že ho tolik neznáte? Tak se snad poznáte, ne? Nebo vám snad učinil na potkání nabídku k sňatku? BTW že má chlap prachy ještě neznamená, že se o ně bude chtít dělit.

    Kdyžtak si sepište oblasti, podle kterých se rozhodujete, a obodujte u každýho danou oblast a pak jděte za tím, kdo bude mít víc bodů.

  • já bych se dívala i na to, jaký vztah mají oba k vašemu synovi. ono je sice pěkné materiální zabezpečení, ale nejde tomu jednomu, co má už děti odrostlé, víc jen o povyražení a ten závazek s vámi bude pro něj obtěžující? vy budete limitována péčí o syna a vším cos tím souvisí. u kterého získáte dostatečnou podporu i v tomto? že bude pro vás partnerem a pro syna druhým tátou, který ho bude mít rád.
    co se majetku týče - zamyslete se nad tím, že prijdete s holou pr..lí k hotovému a nic vám tam patřiut nebude. bude dost velká pravděpodobnost, že by jste to mohla mít "na talíři", že vám tam nic nepatří.
    nevím, proč by se nedalo s někým něco vybudovat. možná zatím neměl moc tu potřebu. ale je to o komunikaci s oběma. a taky o tom, jaké skutečné city chováte. zda jsou to city, nebo je s nim třeba lepší sex apod.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 328 otázek, kterým se dostalo 271 946 odpovědí a 409 976 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist