Kocarek pro dite

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392976 15.7.2018 22:51

Dobry den,chtela jsem se zeptat,zda mate nekdo zkusenosti s timto kocarkem. A jak vam vyhovovala korbicka o velikosti 87cm. Rodit mam prelom ledna/unora. A jak velka kola projela vice snehem? Popripade prosim poradte naky kocarek podminka jsou velka kola,velka korba. Dekuji.
https://www.tako-kocarek.cz/www-tako-kocarek-cz/Kocarek-Tako-ACOUSTIC-sedy-04-2016-d250.htm

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja ho mam zrovna i v teto barvr a zatim jsem spokojena. Uplne nemuzu odpovedet na tve otazky jelikoz s nim jezdime ani ne mesic. Ale rekla bych ze je to jeden z nejlevnejsich kocarku s velkymi koly a je dostacujici. I kdyz uprimne receno po necelem mesici docela pekne vrze. Kolecka jsou trochu pokrivene, ale na jizdu to nema vliv. Velikost korby pro tebe bude vcelku dobra, kdyz tam das maly miminko s fusakem. Pro me v prosinci uz to bude asi mozna horsi kdyz uz bude miminko vetsi. Snad ti odpovi i nekdo jiny primo na tve otazky. :-)

  • pro dítě v lednu/únoru je to celkem jedno, protože na podzim už bude ve sportovním kočárku a ta první zima se v korbičce snese.
    měla sem podzimní mimčo v korbičce u firkona a vešlo se do ní v pohodě ještě v dubnu.
    sněhem bych se neobávala, že neprojedeš, projela sem s menšími koly hlubokým sněhem bez problémů.

  • S kočárkem mám zkušenosti doporučuji tenhle protože je pro miminko pohodlnější a je cenově přijatelný.Je dobrý kvůli tomu že je prostorný a ve sněhu jezdí jako na cestě normální

  • Hanyla1.1.2020 14:43

    mně se mnouhem více líbí kočárky Britax, Joolz a Stoke. Jsem vysoká, takže kočárek jsem vybárala podle toho, jak vysoko je rukojet

  • Picolo16.1. 14:19

    Kupovala jsem tento https://www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sandy-taupe a jsem nadmíru spokojená. :) Krásný vzhledově a komfortní k malé. :) Ergonomické sedátko, prodyšná a hypoalergenní matrace. Snadné ovládání a skládání jednou rukou. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist