Kočárek do terénu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29692 18.12.2018 10:13

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zkušených matek, jaký kočárek do terénu?
Jde mi o to, že vážně budu jezdit polem (oranice), nebo po hrázi, kde jsou ostré kamínky. Takže nějaké kolečka, které by nešly lehce propíchnout. Taky aby ten kočárek něco vydržel :D a hluboká korba byla fakt dlouhá a vešlo se do ní miminko v pohodě i s fusakem/dekou apod. Jaké máte zkušenosti?
Děkuji za každou radu a zkušenost, kterou napíšete :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • co se týče koleček, tak doporučím celogumová, gelová kola, nelze je propíchnout ;-)

  • Já teda miminko nemám, ale kamarádka, která hodně brázdí terén ma kočárek Thule a je moc spokojená. Já ho zkoušela a je vážně perfektní. Ostatně co od této značky perfektní není, že? :-)

  • Mam Britax motion plus. Ma gelova kola, bydlime na vsi a jezdime prevazne po poli/po lese. Dcerka ma 1.5 roku a kocar drzi. Nevrze, neskripe...jede. Jo a dokupovala jsem si predni terenni kola cca za 1000 kc. A cenove je to takovy prumer, i s korbou stal novy cca 12 tisic.

  • Mám roan emma, do terénu jak dělany. Byt tebou jdu do krámu zeptat se prodavačky, taky jsme to Tak udělali a pak objednali na netu. Do terénu je dobrý mít nafukovací kola, musí být za sebou - aby nechávaly ve sněhu jen 2 stopy a ne 4. Pak je dobrý aby byl ten kočár pérovací. Omrkni na živo a uvidíš...

  • kosicek18.12.2018 13:26

    Osobně bych se takovým terénem s kočárem vůbec nelopotila. Vyhovuje mi být neomezená technickými vlastnostmi kočárku a mít dítě u sebe v šátku, to pak projdu všude bez omezení a nemusím se bát, že se někde zaseknu. S kočárky mám minimum zkušeností, protože si vystačím takto. Dál bych omrkla i vozíky za kolo (zvlášť, pokud Ti cyklistika není cizí, že ny se to takto spojilo), v "joginkové úpravě, protože s těmi 3mi velkými koly projede různýma šílenostma jako tank, jenže pro menší děti jedině s vložkou pro miminka (kde neleží).

  • buccaneerka218.12.2018 15:39

    Mám Roan Marita, kola si můžeš zvolit a jednoduše měnit, projede asi úplně všechno. A co se týká korby, tak je asi největší, jakou jsem viděla. Malá má už půl roku, 70 cm, leží v kombinéze + fusaku a ještě má místo za hlavou i za nožičkami.

  • zakewka18.12.2018 20:54

    Ja mam britaxe b motion 4 plus a tako dalga. Britax je spis mestsky kocar, jako teren nejako prehrka, ale zadna velka slava. Tako je tank. Sice nafukovaci kola, ale bez problemu jsme pojezdili i v lese po lesnich cestach, po poli, po zahrade, sadu. Zvladne vsechno. A korbu ma velikou. Proti britaxu obrovskou. Jinak jsem do nejakych 7 mesicu prevazne nosila. Ted nemam nosici bundu a mlade je spokojene ve sportaku tak jezdime. Na jare zacnem chodit po horach, tak zas nastartujem satek a uz i nositko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist