Kočárek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389962 30.3.2018 16:28

Ahoj, podle čeho jste vybiraly kocarek, aby byl opravdu kvalitni a dobry a vydrzel vics deti ? :) Kupovaly jste novy a nebo uz po nekom zachovaly? Prosim poradte, na co se mam divat a nebo jaka znacka je dobra? Dekuji za rady! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak zalezi, jak jsi na tom financne. Jestli mas dost penez a planujes vic deti, asi doporucuju novy. Taky zalezi, jak hodne budes jezdit. Znam spoustu mamin, ktere vyjedou 2 x do tydne, tak to pak novy kocar ani nema cenu. Ja mam 2 deti, od sebe jsou 7 let a pokazde jsem mela novy kocar. Ja ale hodne chodim, denne cca 10 km. Ted mam kocar Britax motion 4 plus - velka spokojenost.

  • dancewomen30.3.2018 21:24

    Nový,plánovali jsme 2 děti a vydržel,vybírali jsme podle sporťáku,plus korba a vajíčko,klasickou trojkombinaci jsem nechtěla.

  • sisterrys31.3.2018 9:36

    Pokud chceš kočárek na víc dětí, tak určitě nový. Já jsem chtěla hlavně s velkou hlubokou korbou, aby se tam dítě vešlo do té doby než bude sedět. A pak aby byl aspoň trochu do terénu. Chtěla jsem taky velký koš po kočárem, ale nakonec jsme dali přednost kočárku s otočnými předními koly, kde je dole místa min, ale byla jsem za to moc ráda.
    Máme camarello, je lehký, přijatelná cena. Je to trojkombinace, my brali jen dvoj, autosedačku jsme kupovali bezpečnější zvlášť. Kočárek má velkou hlubokou korbu, malý se mi do ní vešel ještě v 10 měsících i s fusakem, ale už v ní nechtěl moc být, protože neviděl. S hlubokou korbou jsem byla maximálně spokojená. Sporťák byl slabší, na to 10 měsíční mimčo docela velký, malý v něm klouzal, má blbě vyřešený pasy na připoutani. Ale jde dát úplně do lehu, takže i větší dítě v něm může spát. Obě korby jdou dát po směru i protisměru. Jen sporťák po směru bez dítěte s plnou taškou se trochu převažuje a u spaní s těžším dítětem se taky převažuje, ale když kočárek držíš není to problém. Polní cestu zvládne, obtížnější terén už je problém, ale nám to takto stačilo.
    Zpětně bych kupovala asi zvlášť hluboký a zvlášť sporťák. Na druhé si ale tento necháme. Určitě je dobré se jít na kočárky podívat buď na nějaký veletrh nebo do obchodu, kde si ho můžeš aspoň trochu vyzkoušet.

  • zakewka31.3.2018 14:12

    Ja jsem vybirala kocar do tezkeho terenu tj pole les a hodne spatne cesty a zaroven do auta, hodne jezdim.. oboji jsem v jednom kocaru nenasla.. tak aby nevazil nesmysl a byl skladny a zaroven zvladl teren. Takze mam dva.. britax b-motion 4 plus k tomu korbu ( ta je nakonec vetsi nez u bezne prodavanych 2 kombinaci) a vejce a druhy tako dalga na teren. Britax jsem kupovala novy, tako uz po 1 decku.. za me spokojenost.. dohromady i se sedackou me vysly oba na 17 tisic.. ;-)

  • petulinkaa1331.3.2018 16:37

    Záleží co kdo na co je a co preferuje, u starsi dcery jsem mela dva kocary, ted mam pro malou taky dva, ten jeden ktery teda vyuzivaji obe holky je dosti veliky a blby na převážení ale do terenu, na vesnici a místem vevnitr nenahraditelny :-) a pak jsem mela a i ted mam trojkombinaci,teda u prvni dcery dvojkombinaci, ted mam +vajicko do auta a rovnou na spodek ideální na přepravu autem coz jsem u prvni dcery nepotřebovala, ted ano když uz mam řidičák. Zadny kocar nebyl novy z obchodu teda myslím, používaný byli vzdy tri mesice a to minimálně, takze za me novy e fakt levny... a zadny problem, nehodlám ac na to mam zaplatit x tisic za znacku jako nekdo a pak ho treba třikrát reklamovat, ale nekdo si na to potrpí a preferuje to, ja chtela kocar co poslouží a to splnili a plní a neni to vec na x let, v 1,5 roce sla stejně mala do golfek a ve 2 letech uz byla bez kocaru.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 273 otázek, kterým se dostalo 271 768 odpovědí a 409 839 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist