Kluk se kterým si nevím rady

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421055 5.9.2019 19:33

Znám jednoho kluka ze školy několik let.
Chodíme spolu do jedné třídy.
Měli jsme takový proměnlivý "vztah" prvně jsme se poznali, pak se normálně bavili, pak jsme spolu seděli a přišlo mi, že mě má možná rád, kvůli tomu, že se ke mně choval pozorně, pomáhal mi a trávili jsme spolu ve škole hodně času spolu (byli jsme i na různé laboratorní práce spolu a tak)
Jednou se ale stalo, že se se mnou přestal z ničeho nic bavit a přestal si se mnou i sedat... Dala jsem mu čas, aby si to mohl promyslet. Nakonec si se mnou zase sedal a vypadalo to v pohodě. I po škole jsme někdy spolu šli (třeba jen na 30 minut), ale někdy mi neřekl, proč se se mnou přestal předtím bavit... Jednou když jsme byli spolu venku, tak mi řekl, že se takhle chová, protože je introvert a že prostě nerad tráví až moc času s lidmi, ale mně přišlo, že se baví normálně se všemi, ale se mnou má prostě nějaký problém nebo nevím. Když skončil školní rok, kdy jsme spolu seděli, tak jsme se o těch prázdninách vůbec neviděli a ani jsme si nepsali.. Když jsem mu jednou napsala neodepsal mi a ani to nezobrazil. Přišlo mi to divné, ale řekla jsem si, že asi nemá čas. Začal další školní rok, občas jsme se pozdravili, ale neseděl jsme spolu, protoze já i on jsme si našli někoho jiného na sezení... Střední dál ubíhala a my se už ani nezdravili... Začalo mě to štvát, tak jsem mu napsala, abych si o tom promluvili. Jak jsme se o tom bavili, tak mi řekl, že mi to tak jen přijde, že mě neignoruje, že se se mnou normálně baví... Stejně mě po zbytek ročníku přehlížel i po naše diskuzi.
Teď je další rok, kdy nas všechny čekají taneční a já nevím zda se mnou tento kluk bude, protože i když mi to loni slíbil, tak se se mnou rok nebavil, takže nevím jak na tom jsem... Když jsem mu napsala, abychom si opět promluvili neodepsal mi a ani to nezobrazil, takže nevím... Ve škole není šance se s ním pobavit, protože nikdy není sám.
Poraďte mi prosím.... Co si o tom myslíte...?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.9.2019 19:48

    A proč mu neustále píšeš, ať se sejdete a promluvíte si? Chlapi nesnášejí, když jsou nuceni se o něčem bavit, vždy to musí vyplynout ze situace. Vypadá to, že si ho častým naháněním otrávila a on s tebou nemá zájem dál trávit čas. Začni si hledět svého, nikdy na žádnýho chlapa netlač! většinou se akorát stáhnou a odejdou. V tanečních bude jistě plno dalších :)

  • Ahoj. Kazdy se meni. Kluk se s tebou asi kamaradil, ale ted se zmenil a uz k tobe nic neciti. Netlac na nej. Je to tezke ( zvlast u pubertalnich romanku ;D ), ale nech ho byt. Hlavne ho porat neotravuj! Tim se mu zhnusis. Na tanecni si najdi nekoho jineho a uzij si to. Tanci, smej se, uzivej si to. Ukaz mu o co prisel.

  • Prijde mi ze proste nema zajem se bavit a ze se mu vnucujes :( je to tezke, ale kasli na neho. Polezes mu do zadku kdyz o to nestoji?... akorat budes za tu hloupou a otravnou.
    Najdi si jiny protejsek do tanecnich a uzij si to :-) nebude to urcite jediny kluk :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist