Ketomix dieta

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377838 14.6.2020 12:26

Ahojky. Máte některá zkušenosti s ketomix dietou? Chtěla bych ji zkusit a uvažuji na zkoušku koupit dietu na 2.tydny.Opravdu funguje? Potřebovala bych shodit tak 5kg.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak třeba má někdo jiný názor a nikoho neurazil ale keto dieta je z mojí zkušenosti hloupost. Je to nechutné a nepomáhá to. A ještě je to drahé. Nezhubla jsem a stravu to plně nenahradili. Jestli potřebuješ zhubnout 5 kg tak jež více zeleniny která by měla tvořit velkou část tvého jídelníčku. Samozřejmě nemůžeš jíst jen zeleninu...ale výhni se nezdravým jídlům a jednoduchým cukrům. 1× za den si na 10 minutek zacvič a choď hodně pěšky jezdí na kole...prostě se hýbej. Když to takto budeš dělat brzy těch 5 kg schodis i bez keto diety a budeš moct být na sebe pyšná že si to zvládla.:-)

  • piprdka15.6.2020 6:48

    Do ketózy (tedy do stavu, na němž je takhle dieta založená) se můžeš dostat i sama použitím více méně normálního jídla. Ty pytlíky jsou variantou pro ty línější, co nejsou ochotný si jídlo do ketózy připravovat. Je to pohodlnější, ale rozhodně si na tom nepochutnáš a pěkně si to zaplatíš.
    Kažodopádně držet něco 14 dní a čekat zázraky je holý nesmysl. Keto funguje, ale musí to být dlouhodobé (což s pytlíkama stejně nedáš - to není dlouhodobě udržitelný), a současně je otázka, jaká další zdravotní rizika s tím mohou být spojená (velký nápor na ledviny, játra etc)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist