Když je se mnou, ztratí erekci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393114 18.6.2018 20:44

Ahoj, mám takový problém se svým mužem (41). Jsme spolu 3 roky, máme půlroční dítě. Nikdy pro něj sex nebyl ničím zásadním, něčím, co by musel mít obden, má jiné priority, ale přesto je v tom hodně dobrý, baví ho to, užívá si to. Nicméně na začátku vztahu jsme spolu spali pořád. Zhruba po půl roce už to samozřejmě ustalo, ale řekněme tak jednou za týden se snažíme držet, i skrz to, že jsme oba dost časově vytížení a skloubit vše dohromady je náročné, navíc teď s miminkem. On zastává názor, že sex nemůže být mezi partnery příliš často, aby jim nezevšedněl a pořád na sebe měli chuť. Já jsem celkem dost sexuálně založená, proto se mi to nejdřív moc nelíbilo, ale nakonec to asi i dává smysl a je to v pořádku. Jen občas remcám když ho zkusím svádět a on nemá náladu nebo je unavený... :)

No, zhruba před rokem a půl z ničeho nic přišel problém, že když jsme chtěli spolu mít sex, tak mu prostě nestál. Nebo stál, ale jakmile si sundal kalhoty, tak mu opadla erekce a nešlo s tím nic dělat. Jednou, dvakrát, si člověk řekne, že za to může stres, únava... A pak už to bylo po šesté, po sedmé.... Samozřejmě mě to hrozně ranilo a nechápala jsem, co dělám špatně. Nehádali jsme se, neměli jsme žádný problém, postavu jsem měla super, neustále čistá a upravená, on měl navařeno, uklizeno, byl spokojený... Ani on sám nechápal, čím to bylo, řešil to i s kamarádem, štvalo ho to, prý se mezi námi nic nezměnilo, pořád mě moc miluje, tenkrát jsme se snažili o dítě tak tím víc ho to štvalo. A ještě horší bylo, že normálně sám erekci měl, i ráno po probuzení, ale vždy když jsem se přiblížila, tak zmizela. No ale trvalo to tak měsíc a pak se to samo spravilo a zase vše fungovalo tak jak má.

Bohužel teď se situace opakuje, ale přijde mi to horší. Jen na upřesnění, probrali jsme vše možné čím by to mohlo být, prý to není spojené se mnou, nebo o tom aspoň neví. Samozřejmě po porodu jsem přibrala, hubnu, ještě to není ono, ale jemu se moje tělo prý líbí (a celý půlrok po narození dcery jsme fungovali naprosto normálně), pořád jsem upravená a snažím se vypadat dobře, nosím hezké oblečení, o dceru se starám jak nejlíp umím a o něj taky. Nehádáme se, opět žádný problém. Ptala jsem se, jestli náhodou není někdo, kdo se mu líbí víc a na koho myslí... řekl že ne, že o těhle věcech ani nepřemýšlí. A ačkoliv jsem paranoidní člověk, věřím mu, že tu není nikdo třetí, koho by vídal nebo chtěl vídat, on je ten typ, že jakmile má jednou rodinu, tak pro něj neexistuje hledat povyražení jinde, přijde mu to hnusné. Taky nemasturbuje, vůbec a nikdy. Stresu snad nemá tolik, nemocný není, prostě už nevíme co by to mohlo být. No a navíc byl teď 6 týdnů v zahraničí, v zemi kterou nenávidí a dost těžko se tam existuje, myslela jsem, že se vrátí při chuti a ten sex bude dost divoký, jako vždycky když se po delší době vrátí, a NIC. Tak týden trvalo, než k něčemu vůbec došlo, a to se stalo tak na čtvrtý pokus, bylo to šílený, nudný, hrozný, a od tý doby už se mu zase nepostavil... Ale říkal, že tam kde byl, ačkoliv je to vždycky velmi stresující a spí tam tak 4 hodiny denně, tak to klima (tropy) a místní jídlo mu vždycky okamžitě dají spoustu energie a funguje. Když jsme tam byli loni spolu, tak najednou chtěl sex každý den 3 týdny v kuse a neměl problém, no a teď se vrátil, jí naše jídlo, je úplně bez energie, necítí se dobře, a má tenhle problém. Přitom se snažím dávat mu hodně zeleniny, ovoce, nevařím žádné tučné prasárny. Já už fakt nevím čím to může být... Prý mě miluje pořád stejně a samotného ho to trápí víc, než si umím představit. Prý ho velmi přitahuju a jsem pro něj kromě jeho mámy a dcery jediná ženská na světě...

Co mě ale dorazilo, včera jsme dali malou na hlídání k našim přes noc, šli jsme do kina, na večeři, byl to nádhernej večer. Přišli jsme domů a zase se TO stalo... respektive NIC :( já už fakt nevim... No a přemýšlíme o svatbě a musím říct, že teď se do toho docela bojím jít, nevim jak tohle bude pokračovat...

Máte někdo podobnou zkušenost a radu co mohlo pomoct?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka19.6.2018 7:04

    Mně to přijde spíš jako otázka psychiky, čím víc o tom pak mluvíte a zkoumáte, čím by to mohlo být, tím víc on na to myslí a snaží se, aby se to neopakovala.. a tím spíš se mu nepostaví. Pro chlapa určitě není jednoduché být s pocitem, že vás nedokáže uspokojit, navíc, když vypadáte tak dobře a jste pořád upravená :) Určitě zajděte oba dva k sexuologovi, to mi přijde jako optimální řešení psychosomatického problému..

  • Mezi totální impotencí a plnou sexuální funkčností je docela široké pásmo zdravotních problémů s potencí, kdy je muž občas schopen a občas ne...ač se to nezdá, tak problém s erekcí má celkem vysoké % mužů - s věkem se to pochopitelně stupňuje. Těžko říct, zda je primární problém psychického či fyzického rázu, ale myslím, že by to chtělo řešit s lékařem.

  • Ja bych se zmínila doktorovi (urolog, prakticka...), znám pripad,kdy za to mohla kombinace vysokeho cholesterolu a jeste nejakych drobných nabehu na nejake nemoci (ledvinové kameny, krevni tlak apod.). A to se dotyčný taky povazoval za zdraveho sportovce :-)

  • Tak nejdřív bych asi přestala řešit jak vypadám, prosimtě se tolik nepozorujte (jestli jste upravená, jestli jste hubená, Atd...). Já myslím že problém není v tom, že by jste se mu nelíbila. Často se takové věci stávají, zkuste zajít za doktorem. Ten vám určitě řekne co se děje a snad i poradí co s tím:-)

  • Risu18.6.2018 21:32

    Pokud spravne pocitam, tak to zacalo 3 mesice pred porodem? Nemuze to souviset s pokročilým tehotenstvim a porodem?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist