Když dítě nevzali do školky...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #270984 29.5.2020 9:21

Dnes mi přišlo rozhodnutí ze školky, že nám malého nepřijali. Má 3 roky až v únoru, takže na něho prostě nezbylo místo :( (měli 89 žádostí a jen 54 dětí přijali).
Co teď? Co všechno musím vyřídit, když si musím rodičák prodloužit do září? Je mi jasné, že musím požádat zaměstnavatele. Ale musím kvůli tomu třeba letět na zdravotní pojišťovnu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych v prvni rade oznamila zamestnavateli a pak bych si vypocitala kolik penez mi zbyva vycerpat z rodicaku a rozpocitala bych to tak aby mi to vyslo na vsechny mesice.

  • já bych ještě neházela flintu do žita.
    je otázkou, zda všechny děti nastoupí do dané školky - zda nebyly přijaty do více školek a vyberou si jinou.
    kontaktovala bych ředitele školky zda je nějaká šance, že třeba právě na takto uvolněné místo by nemohlo být vaše dítě přijato.
    malej se mi taky takhle na poprvé nedostal (a to je zářijovej) a domluvila jsem si s ředitelkou, že pokud by se uvolnilo místo (někdo nenastoupí), že mi dá vědět. a asi za měsíc mi volala, že ho přijme. navíc u nás teda měli rodiče de facto možnost si to rozmyslet až do konce prázdnin, kam dítě nastoupí, takže blokovali místa i na několika školkách.

  • A co se v praci zeptat na castecny uvazek,nez maleho vezmou do statni skolky? Miniskolicky casto maji moznost dat deti do skolky na 2 nebo tri dny za mensi skolne a zaroven tam byvaji hodne deti, kterym jsou tri pozdeji....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist