Kdy začne růst bříško?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38255 4.3.2011 10:04

ahojky holky od kdy vám začlo rostnout bříško? jsem ve 20tt a nemám žádne bříško :( .....Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě taky začlo růst až po 20tt.. takže v poho.. nejvíc snad až v osmém měsíci:-)

  • to má každej jinak, mě se začlo zvětšovat už ve 12 týdnu, vypadala jsem spíš jako bych se víc najedla a už to nešlo zatahnout. Ted jsem 26.týden a lidi kolem se me ptaji kdy budeš rodit za mesic? nebo: čekáš dvojčata? taky nic moc prijemneho :-) a taky to roste najednou, porad nic nic a najednou BŘICHO :-) trpelivost, to prijde kazdým dnem ;-)

  • Také mi začalo růst pozdě-ve všech třech těhotenstvích, i když normální kalhoty jsem nedopla už v 15tt (nebo mi to bylo nepříjemné)-tak opticky se nic neměnilo a na mé štíhlejší vysoké postavě (navíc neprohýbající se v kříži) se bříško prostě ztrácelo..a spíš člověk postupně přestal vypadat jako štíhlý, ale vypadal jako kdyby trochu přibral na váze..Těhotné bříško jsem začala mít až od třetího trimestru, kdy si toho lidé konečně začali všímat a hádali termín tak o 3 měsíce později:-D

  • Já jsem ve 21. týdnu a těhotenství už na mě jde pěkně vidět. Ale to asi jen proto, že jsem byla pěkná vyzáblina hubená, takže se mi asi od toho 16. týdne začalo rýsovat pěkné kulaté bříško a lidi si začali všímat. Neboj, taky se dočkáš.

  • Ahoj, mně začlo růst taky až tak po 20. týdnu. Teď jsem 30. týden a hádají mi maximálně 5. mesíc. Ani se mi nezdá, že by nějak moc rostlo. Prostě někdo má bříško malé, někdo větší.

  • Ahojky, já jsem taky hubeňour vyzáblej a ve 21tt jsem vypadala asi tak jako když se pořádně najím. Ve 24.tt už by se dalo i říct, že to je těhotné bříško,ale dost mikroskopicky. Teď jsem 27tt a už povylezlo zas o trošku víc, že třeba když si vezmu něco přiléhavého, tak je to znát. Ale lidi si toho ještě nevšímaj :) Možná je to i tím, že jsem ještě nepřibrala ani kilo, možná typem postavy-mám dost prostornou pánev a bříško mi roste spíš níž a do kulata... Ale vím, že se dočkám :-)

  • Tak ja končim 19. týžden, ešte v 16. som nosila normalne rifle, a teraz šup bruško von, mam +6kg, ale poooozor, v brušku jednovaječné dvojčata....:) a take komentare ľudi ma rozčuľuju neskutočne, mali by si uvedomiť, že sa to nepatrí komentovať a kusnuť si do jazyka....taktiež ma štve, ked niekto povie, o aké už maš brušenko jéje...no hrôza....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist