Kdy si mohu udělat tt?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44161 29.10.2012 19:29

Zdravím všechny zkušené a prosím o Vaše rady a názory. Je mi 20 letos maturuju a v sobotu 20 října jsem se vyspala s klukem kterýho miluju. On bohužel chce být sám a není prej připravený na vztah má mě rád ale nechce mi ublížit a mít mě jen na sex ale to je trošku mimo. Jde o to že jsme spolu měli nechráněný sex a on se do mě na 100% udělal nějak jsme si špatně rozuměli a hlavně troška alkoholu udělala svoje. Když jsme se spolu vyspali s Mirkem měla jsem den po měsíčkách což by eventuelně neměl být plodný den ale už jsem toho dost četla a podle názoru většiny žen se na plodné dny nelze spoléhat. Proto se ptám mohla bych být těhotná? A kdy si mám nejdřív udělat test zítra to bude 10 den od sexu. Jediný co mě znepokojuje je že je mi tak divně ale to je asi z nervů ale hlavně mám pořád výtok bílej nezapáchá ale stálej a pořád jsem taková nafouklá často chodím na velkou ale řekla bych že to mám z nervů ale možný je všechno. Prostě teď v téhle situaci bych dítě fakt nechtěla ale určitě bych si ho nenechala vzít. Prosím napište mi co si o tom všem myslíte vy zkušené :) předem moc děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Den po měsíčkách je pravděpodobnost otěhotnění malá, ale přesně jak píšeš, jsou ženy, které otěhotněly v různých dnech cyklu... příroda je mocná a každá jsme jiná, přesná pravidla na otěhotnění neplatí.... Ale být tebou, tak se nenervuju. Ty potíže co píšeš, budou fakt ze stresu. Na test je teď ještě brzo, můžeš ho zkusit 14 dní po tom sexu, ale jak psala ruzii nejlepší je ho dělat až ve chvíli, kdy budeš mít zpoždění menstruace.
    Hlavně klid!

  • Ano, těhotná být opravdu můžeš. Test je nejspolehlivější v době vynechání menstruace (v době předpokládané MS), můžeš ho udělat dřív cca dva týdny po styku, ale výsledek (jak pozitivní tak negativní) nemusí být platný a v den očekávané menstruace to může být uplně obráceně. Takže za mě bych v tvé situaci počkala do MS, at se zbytečně neraduješ, že jsi těhu. Pokud by byl test negativní a ms nepřicházela, zkus další test, někdy hladina hcg (která prozrazuje těhotenství) stoupá pomaleji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist