Kdy sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31890 16.4.2012 9:54

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, po jak dlouhé známosti (dny, měsíce) se svým chlapem jste měly sex? A jak mu říct, že on je tím prvním, aby se mě nevysmíval? A jak se na to připravit?

Ahojky holky, tak nastala chvíle, kdy jsem našla toho pravého, se kterým bych se ráda milovala. Je pár dnů se sejdeme na chatě, koukneme na film. Řekli jsme si, že od toto pouze očekáváme to, že se víc poznáme, že si budeme blíž, nejdeme tam s tím cílem, že "TO" bude.
Holky, děsím se situace, až mu řeknu, že jsem panna, bojím se jeho reakce :-( Přeci jen, je mi 27.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone16.4.2012 10:01

    Upřímně? Já nejdřív měla několik vztahů, dva z nich trvaly rok a stejně k sexu nedošlo, protože já jsem chtěla počkat na toho pravého a tehdy mi nějak nepřišlo, že by byli daní kluci ti praví. Pak jsem potkala svého nynějšího přítele a s ním jsem sex měla po třech týdnech :-D Takže ono je to hlavně o tom pocitu, že jsi už připravená a chceš to mít s tím daným člověkem.
    Přípravy nebyly žádní (kromě ochrany) a jsem za to ráda. Asi bych z toho byla pěkně nervózní, kdybychom to snad domlouvali nebo co. Jinak proč by se ti měl vysmívat? Mně tehdy bylo 19, takže celkem pozdě a když se mě přítel tehdy ptal na něco ohledně sexu, tak jsem mu řekla, že jsem panna. A jeho to spíš dojalo, než že by se mi smál :) Nech to plynout a moc to neřeš. Jediné, co mějte připravené předem, je ochrana. Ať pak na první sex máte jen ty nejhezčí vzpomínky ;)

  • Asi záleží na konkrétní situaci a možná i věku, ale rozhodně bych se do toho nepouštěla dříve, než bych to tak opravdu cítila... Prostě se nenech do ničeho tlačit. :-) Nevím proč by se ti měl vysmívat, to by byl teda pěkný blb... A jak se připravit? Hlavně vyřešit antikoncepci a být v klidu..;-)

  • Já jsem také měla prvně pár vztahů, než jsem měla první sex.. Bylo to s mým současný přítelem v 17 letech a po 6 měsících chození. Necítila jsem se na to a on byl předtím docela sukničkář, takže jsem si chtěla být jistá, že nejsem jen další z mnoha. Takže jsem si říkala, že buď počká a dá mi tak důkaz lásky, nebo nepočká, a bude vyřešeno. :) Tedy i mým názorem je, že záleží čistě jen na tobě, kdy a po jaké době se s ním budeš chtít milovat, až se budeš na to cítit, udělej to. ;) Jen se nenech nutit. Ve vztahu musí chtít vždy oba.
    Jinak jsme nic připraveného předem neměli, já jsem si jen zařídila antikoncepci. Kdybych měla teď zažít své poprvé, možná bych si ještě pořídila lubrikační gel, mě to docela bolelo a krvácela jsem. Jinak si myslím, že je lepší nechat tomu volný průběh a nic jiného neřešit. ;)
    Bavili jsme se spolu o sexu, chtěl se se mnou milovat asi po 3 měsících, tak jsem mu narovinu řekla, že jsem panna a že ještě nechci. Koukal na mě jak z jara, ale byl hrozně rád. :) A do dneška je rád. :) Pokud to není pitomec, ale muž, tak to ocení. ;) Zvlášť v dnešní době...

  • Aranel16.4.2012 13:12

    Já jsem měla první sex v 18 letech po 3 měsících vztahu... Záleží fakt na okolnostech a na každém z nás ;)
    Mimochodem s tím klukem už nejsem... Pak jsem chvilku chodila s někým jiným a s ním jsem vůbec nespala... Protože na mě tlačil snad úplně ve všem, takže jsem ho poslala do háje. Nefungovalo to.
    A teď jsem potkala nejlepšího chlapa na světě a s ním to bylo asi po 3 týdnech, prostě to bylo jasné :) moje životní láska... :-D:-)

  • Ahojky, já mám za sebou pár vztahů a nejdřív jsem se s klukem vyspala po 14dnech, bylo to moje poprvé, on byl o 14 let starší a dost na mě tlačil a já podlehla, s dalším to bylo po 3 týdnech a už se neozval ;-) no a s tím následujícím jsme spolu ani nespali, necítila jsem se na to, už jsem byla předešlými vztahy zklamaná...Pak jsem poznala svého současného přítele a zařekla se, že to tentokrát neuspěchám. Za prvé jsem byla nezkušená, tak jsem se styděla, za druhé jsem se bála, že i tenhle vztah ztroskotá. Nespěchal na mě, jen jsme se mazlili a zhruba po 2 měsících jsem věděla, že on je ten pravý s kým se chci milovat a sám byl překvapený, že jsem mu dala zelenou :-) Tu noc k ničemu ještě nedošlo, ale ráno to bylo moc krásné :-) Takže doporučuji rozhodně nic neuspěchat a vyčkat až to budeš skutečně cítit ;-)

  • Záleží na okolnostech a hlavně to je to u každého jinak. Já měla sex v 15 po 3 měsících vztahu a s přítelem jsme spolu do teď. Byl můj první, a když se dozvěděl že jsem panna byl rád, že on je zrovna ten první :-) Jsme spolu už 2 roky. A nevím proč by se měl smát ( jestli je teda normální), hlavně nechoď kolem horké kaše. Řekni mu to na rovinu. Hlavně nespěchej a věř, že tu pravou chvíli poznáš sama. Hlavně kondom nebo antikoncepci, bez toho se do ničeho takového nepouštěj :-)

  • My po roce vztahu ;) já v 16 on ve 20, oba jsme byli sví první, takže nebyl problém. A myslím, že takové, aby se Ti nevysmál, to je hloupá otázka. Pokud mu věříš, on Tě miluje, tak mu toto rozhodně vadit nebude a může být ještě rád, že je Tvůj první. Hodně štěstí a přemýšlet dřív, než budete konat ;)

  • Hele jestli tě miluje rozhodně se ti nebude smát ;) ....muj první byl milej a všechno jsem s ním do ted a to je rok ;) a hlavně mu to ale řekni že je tvůj první ! nijak jsem s ena to nepřipravovala a nechala to plynout volně ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 593 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist