Kdy se rodí??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36870 30.8.2011 18:40

Dneska jsem byla u doktora, jsem 35+2 a pry jsem otevrena na jeden prst. Doktor rikal, ze to je k aktualnimu tydnu akorat. Pak mi volala kamoska a ja ji rekla co mi rekl doktor a ona me vystrasila, ze pry bych mela lezet, ze se divi co to mam za doktora, ze ona kdyz rodila pred dvouma mesicema, tak jak dojela do porodnice byla otevrena jenom na pul cm. Jak jste to meliy vy? Ze to neni nic hrozneho, ja totiz nemam jeste ani tasku zabalenou :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já taky byla takhle na vyšetření a byla sem na dva prsty ségra zase byla na dva prsty už v porodnici a porodila jsem přesně na termín každá jsme individuální takže je to úplně normální není se čeho obávat

  • Já myslím, že Dr. tomu rozumí trošku více než kamarádka :-D Takže klid, a užívej si poslední měsíc a půl těhotenství a tfuj tfuj tfuj ať to dobře dopadne :-p

  • Tak holka bal tašku..nechci říct, že budeš zítra rodit, ale už jsi celkem daleko, a je úplně jedno, na kolik cm jsi otevřená, rodit můžeš klidně každým dnem..Mě dr. v pátek řekla, že jsem zcela uzavřená, čípek se nekrátil a dokonce jsem byla adept na přenášení (34+něco) a v neděli jsem rodila. Hodně zdravíčka oboum.

  • Věřila bych lékaři.Každá jsme jiná a myslím že by lékař neohrozil miminko ani tebe.

  • To je hrozně individuální, ale myslím, že ted´ už je to snad i jedno, jseš 36tt, až tento týden dokončíš, tak můžeš rodit kdekoli. Otevřená na prst můžeš chodit týdny nebo můžeš být podle vyšetření zavřená a zanedlouho začít rodit.
    Mě třeba toto dr. vůbec nesledoval, nedělal mi vnitřní vyšetření, jen UTZ a nevím, jestli na tom UTZ je něco vidět, takže ani nevím.

  • no, asi bys mela prehodnotit sve kamaradky, kdyz te tadle strasi.... ver doktorovi, je to urcite v poradku. otevrena na cm a na prsty-to je neco uplne jineho, asi jsi spatne pochopila mudr a neposlouchej hloupe kamaradky :-)

  • Tak já jsem otevřená na prst už od 34 týdne a teď jsem v 38 týdnu, nález je pořád stejný, nic se nezměnilo a doktorka říkala, že nakonec budu ještě přenášet. Takže se ničeho neboj. Tak do toho 36 týdne mi říkala, ať držím trošku klidový režim, žádné dlouhé procházky, namáhání nebo sex a teď už to neřeší, rodit bych mohla hned :-)

  • tak zase bacha :-D moje doktorka mě o mimi připravila nemůžu to říct s určitou jistotou ale měla blbí den udělala mi ultrazku řekla že nejsem ani 5 týdnů těhotná ale že sem a jen sem odešla a začla sem krvácet

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist