Kdy se mohu opět začít snažit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92306 1.1.2013 23:24

Ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenost s cystou v oblasti malých st.pysků. Na Silvestra mi ji ambulantně na gynekologii odstranili, ale narušili tak mé snažilkovské období :'-( Mám tedy 2 stehy, které se prý vstřebají, ale nikdo mi neřekl, kdy se můžeme s přítelem opět snažit o miminko. Děkuji za vaše názory a odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova2.1.2013 0:04

    Tak to netuším:-( Být tebou, tak bych si tam asi zavolala a zeptala se jich. Ale když nad tím zapřemýšlíš, tak bych řekla, že asi až se to prostě zahojí a vztřebají stehy. Protože když to nebude zahojený, tak by to asi pěkně bolelo. :-( A když to bude už zahojený, tak by to asi ničemu vadit už nemělo..... Ale nevím, nejsem odborník. Na tohle ti přesně odpoví asi jen ten odborník;-)

  • Kdy máš další kontrolu,pokud ji máš.Jinak bych počkala,až se stehy vztřebají a pokud bych neměla problémy spojené s tulením,tak bych se normálně snažila.Však na plodnost to vliv nemá;-)

  • Řekla bych, že až se ti vstřebají stehy, aby sis je nějak nevytrhla...ale pokud je máš v místech, kde by se jim nic nestalo a nebude tě to bolet, tak nevidím důvod, proč byste nemohli hned....na plodnost to vliv nemá...nejsem teda odborník, ale myslím si, že pokud to nebyl nějakej větší zákrok v děloze apod. tak by to nemělo vadit...případně pokud se bojíš, tak si zavolej svému gynekologovi a zeptej se ho :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist