Kdy jste zjistili těhotenství?

Otázku položila: Aja30 19.3.2018 19:43

Ahoj holky, kdy jste na sobě začali zjišťovat, že jste těhotné? Bylo to až nepříchodem menstruace, nebo dříve? A jaké jste měli příznaky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Az mnohem pozdeji, asi 4-5 tyden. Mela jsem zvysenou teplotu a nemohla jsem skoro ujit 100 metru, musela jsem si odpocinout a motala se mi hlava. Od 9 tydne uz jsem pravidelne kolem 11 dopoledne zvracela.

  • 4dny pred ms.. Velmi mne bolely prsa...:-)

  • 4 dny pred menstruaci. Mela jsem typicky tehotensky vytok, a bylo mi vecer zle, presne jako mi byvalo v tehotenstvi s dcerou.

  • terryk19.3.2018 19:50

    S velkou jistotou 14dpo, kdy mě začal takovym divnym způsobem tlačit žaludek. Na základě toho jsem si dělala test a byl krásně pozitivní. Když si to zpětně promítnu, v prvním těhotenství jsem nějakých 11dpo neměla zrací den, jinak příznaky shodné s PMS, ve druhém jsem cca 10dpo zažila první pálení žáhy a vymožení bolestí podbřišku, které jinak mívám celý týden před ms.

  • Testem po vynechani MS. Vubec jsem to necekala a nemela jsem zadne priznaky krom unavy ktera prisla az v 8tydnu.

  • poprve 14 dpo, duch...tusila jsem to uz od ovulace, proste pocit :D podruhe myslim nejak 11 dpo, typicky tehu vytok-masakr...a do tetice konecne spravne tehotenstvi...nejdriv zase tehu vytok, tak jsem psala zde kamaradce, ze je to podezrele, ale vymizel, tak jsem si rikala, ze asi nic...pak jsem chytla zanet mocaku, potrebovala jsem leky a tak jsem testovala 10 dpo a ejhle, duch a ovulacni test dalnice :)

  • Marlena19.3.2018 20:30

    U prvního mě hrozně bolely prsa už tak nějak kolem vynechané menstruace a u druhého mi čtyři dni před očekávanou menstruací přišlo to kafe jaksi vážně, ale vážně nechutný. Tak to jsem si říkala, že jsem jasná :-D A byla jsem fakt v tom.

  • Obe deti 11.DPO - slaby pozitivni tehu test. Priznaky ze zacatku zadne. Ale mesice predtim, kdy jsem tehu nebyla, jsem mela vsechny priznaky (jasne vsugerovany). Jo a prsa me nebolela snad do 3.mesice.

  • petulinkaa1319.3.2018 21:04

    netusila jsem ani u jednoho tehu.U prvni dcery jsem si sla nevim proc udelat na nase vyroci svatby tehot.test,najednou prisla myslenka,sla jsem na wc a bylo to tam // :-D ale fakt nevim proc jsem si ho sla udelat,to dodnes nevim :-D u druheho me zacalo byt spatne,myslela jsem z predesleho dne kdy jsme opykali,ze jsem to prehnala s burtama :-D chodila jsem furt na wc a bylo mi na bliti,jenze to trvalo jeste dalsi den,v praci to kolegyni bylo divny,ze by az tak pusobilo opykani :-D ale vic jsme se tomu nevenovaly,protoze jsme online sledovaly v praci propousteni Kajinka :-D odpol. jsem sla kolem drogerky,koupila test,doma udelala a kdyz jsem se sla na na nej podivat,ze ho vyhodim,vzdyt tam preci nic nez jedna / nemuze byt :-D tam byly dve //.Ale kdyz to vezmu zpetne.Pred tema dvema tehotenstvima,jsem byla jeste jednou tehotna,to jsem diky bolestem v podbrisku citila nejak dopredu,ze budu,taky ze test ukazal ze ano,ale za tyden potratila,takze asi tak,kdyz jsem dopredu nic netusila,vysly obe a kdyz jsem tusila dopredu,nevyslo to :-)

  • sisterrys19.3.2018 22:18

    Před prvním těhu jsem měla cykly 30 -36 dní, takže tam jsem moc netušila, kdy došlo k vynechání ms, testovala jsem zpravidla až po 36dc. Když jsem ale otěhotněla, bylo to v cyklu, kdy jsem dělala ovulační testy, takže jsem věděla, že jsme se do ovu trefili. První příznaky byly zvýšená teplota (normálně denní, ne bazální) kolem 31dc, chtěla jsem si vzít prášek, tak jsem pro jistotu udělala test a už byl duch. Kolem 33dc se přidala silná bolest na hrudi, ze které se nevyvinulo nachlazení, jak jsem si původně s tou teplotou myslela, ale bolesti prsou, ty trvaly asi 4 dny. V této době mě taky bolelo v podbřišku, ale trochu jinak než před ms. Špatně od žaludku mi začlo být až v 8tt a vydrželo to do 18tt.
    V druhém těhotenství se mi posunula ovulace o cca 10 dní, v době předpokládaných plodných dnů styk nebyl. Takže mě jednak překvapilo nedostavení se ms a zároveň špatně od žaludku a do toho sněhobílý test. Pozitivní test byl až 41dc (při cyklech 29-31). Žádné jiné příznaky jsem neměla.

  • Petrakim20.3.2018 8:09

    Příznaky jsem neměla žádné, o kterýách bych mohla říci, že jsou těhotenské - co měsíc pořád to stejné jsem prožívala (bolavá prsa, výtok apod.) - zkrátka na příznaky nevěřím, protože u mě byly stejné jak v cyklu, kdy jsem otěhotněla, tak v cyklu, kdy mi nic nebylo. Jinak jsem první pozitivní tt měla 12 dpo - tedy dobře viditelnou čárku, byť ne silnou. Silná byla až tak o týden později a více, ale i to nebylo nic extra. Za mě je jedinou jistotou těhotenství pozitivní test či krevní test, pak UTZ. Příznaky se psychice velmi snadno namlouvají a špatně odlišují od reality.

  • Těhotenství bylo neplánované,ale vzhledem k tomu,že jsme s manželem věděli o "nehodě" malinko jsem počítala s tím,že to vyjde,ale zase tolik nadějí z jednoho styku jsem si nedávala. Testovala jsem dva dny po nedostavené ms //,nikdy jsem nezvracela jen jsem neměla chuť na kávu,fastfood,trochu me odpuzovalo syrové maso. Asi nejvýraznější byla únava od 9 tt do 12 tt

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist