Kdo měl podobný problém a otěhotněl?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #16812 29.9.2011 10:46

Mám za sebou laparoskopii, vzali mi levý vejcovod, pravý je prý průchozí ale pod vyšším tlakem, takže taky žádná sláva. Dr říkala, že chce zkusit IVI, i když nevím proč, když tne pravý není tak dobře průchozí, ale prý mě IVF nemine, holky já jsem tak nešťastná:( Šla jsem na laparku po dlouholetém snažení, jelikož mi pořád říkali, že u jsem v pořádku, dle UTZ, krve atd.....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoja,já mám neprůchozí pravý vejcovod, levý je ok...v centru mi řekli,že inseminaci vůbec zkoušet nebudou,že se to dělá jen když jsou průchozí oba, že mám jít rovnou na IVF....ještě jsem tam nebyla, vyměnila jsem doktora a ten říkal,že neni problém otěhotnět přirozeně...začínám pochybovat a tak mě asi IVF nemine....tak držím palce :-)

  • ahoj ja jsem byla na laparce mimodeložního těhu to se nám zadařilo po 9 měsících.vzali mi i jeden vejcovod byla jsem neštastna.. říkala jsem si ze uz se to přirozene nepovede...a le bum po 4 mesicich od laparky jsem otehotnela..ted zacinam 13tt ... myslim že šanci určitě máš!!ale bude to boj.. zeptam se kolik ti je? jestli ti jeste neblo 30 tak mas casu :-)

  • Ahoj, já mám neprůchozí levý vejcovod a pravý vaječník zjizvený díky cystám. Otěhotnění přirozenou cestou bylo dle mé lékařky málo pravděpodobné a 2 roky jsem slýchávala, jestli jsme už s přítelem o dítěti nezačali uvažovat. Antikoncepci jsem nebrala už dlouho a v květnu loňského roku jsme si řekli, že pokud je to běh na dlouhou trať - což bylo další upozornění mé lékařky, že bude trvat otěhotnět klidně rok i více a zřejmě budu nakonec stejně muset podstoupit nějakou jinou metodu, jsme si řekli, že to teda zkusíme a já jsem v srpnu dostala poslední menstruaci a teď mi vedle v pokoji spinká 4 měsíce stará holčička. Držím palce, aby se také podařilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist