Kde nakupujete povlečení a prostěradla?

Otázku položila: Marlena 30.1.2021 16:55

Ahojte, napadlo mě, že se zeptám vás. Máte nějaké osvědčené značky povlečení a prostěradel (a aby to šlo koupit i online)? Zejména bych potřebovala poradit s nákupem kvalitních napínacích prostěradel (ideálně froté), aby ten materiál za to stál a aby mi vydrželo. Jednou jsem v záchvatu koupila prostěradlo a povlečení z Lidlu a jedním slovem katastrofa. Posledně jsem koupila povlečení tuším v Moebelixu, materiál takový tenčí, ale vyhovuje mi design a taky to, že zapínání je na zip. V Ikey mi vyhovuje materiál a design, ale zase se mi nelíbí zapínání na cvočky (je to u dětí nepraktické). S čím jste spokojené vy? Jaké preferujete povlečení?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kosicek30.1.2021 18:38

    Já jsem spokojená s Lidlem, nakupuju tam mimo jiné povlečení na 220*240 i na 200*220 s čímž je hrozný problém, co jsem našla české, tak nastavované! V Lidlu nikoli, i prostěradla, ale koukám teda na složení. Beru jen 100procent bavlnu (i saténovou), případně s tencelem, to samé prostěradla. Cena velmi přijatelná i vzhledem ke kvalitě.

  • veronika.130.1.2021 17:31

    Prostěradla kupuji většinou v Lidlu a já jsem tedy spokojená (ale pravda je, že na to zase nejsem náročná, je to pro mě prostě jen prostěradlo :-D ) a povlečení jsem párkrát koupila na 4home.cz, některé mám už delší dobu a jsou v pohodě, barvy pořád stejné, příjemný materiál...mám problém s tím, že je jedno, jestli jsou na zip nebo knoflíky, oboje nám okusuje pes :-D

  • Risu30.1.2021 17:32

    Kupuju na 4home, máme dvouperinu, takže rozměr 200*220 a to většinou moc k sehnání není, nebo je to predzrazene :-D
    A prostěradla jsou problém, postel máme 160*200 a nějak nám role nesedí, ale to 180cm je moc volně a dvě jednotlivá nechceme ;):-(

  • Francy30.1.2021 17:34

    Prostěradla kupuji v Globusu, ale jedině mikroplyš, milujeme to :-D Povlečení jedině Matějovský, máme prodloužené a jinde jsem byla vždy zklamaná.

  • JIMI textil. Kvalita je top. Mají krásné vzory povlečení jak pro dospělé, tak pro děti i motivy hobby (traktor, motorky, auta, koně, mořský svět, zvířata, ryby, myslivci apod.).
    Poslední roky objednáváme jen odtud a jsme velice spokojení.
    Objednáváme prostěradla, povlečení jak na peřiny, tak i polštáře a také záclony:-)
    Mají velký výběr, vždy si celá rodina vybereme. Letos jsme nakupovali na Vánoce a vzali jsme i pro prarodiče :)
    Nemají jen prosteradla, povlečení a záclony, ale také věci do koupelny a kuchyně, a deky.
    Chodí nám jednou za čas katalog, ale mají i všechny výrobky na stránkách:-) https://www.textil-jimi.cz/
    Mrkněte, doporučuji ☺️

  • candyska31.1.2021 19:05

    Já mám nějaké povlečení z jysku, kvalita ucházející, cena dobrá, prostěradla a povlečení jako dárek bratrovi jsem kupovala z brotexu 😀 česká firma, e-shop funguje a vždy jsem to měla už druhý den doma, cena je sice vyšší, ale vypadá to na kvalitu.

  • My doma zbožňujeme Matějovský, super kvalita, dá se objednat online. Ale třeba designy jsou občas horší na výběr, hlavně když vybíráme s přítelem a každý máme trochu jiný vkus, tak to je pak náročné se dohodnout :-D jinde mají designů více, ale ta kvalita není tak příjemná

  • lucka141.3.2021 19:39

    Já jsem měla doma několik let nazpět povlečení a prostěradla ze supermarketu a stále jsem si divila, proč se nám s manžou tak špatně spí. Skutečně to bylo způsobeno nekvalitním materiálem, který mi navíc vždy ucpal pračku. Dnes jsme doma vybaveni ložním prádlem od společnosti https://ceskeluzkoviny.cz/ a jsme s ním moc spokojeni, takže rozhodně doporučuji.

  • Ahoj, my máme v ložnici bavlněná jednobarevná povlečení, která jsem objednala z https://www.kvalitex.cz/jednobarevne-povleceni/ :-) . Vybrala jsem si různé barvy, tak je mezi sebou průběžně střídám. Bavlněné povlečení je nejpříjemnější, alespoň teda podle mě, a taky nejsem zastánce nějakých divokých vzorů, takže proto jsem objednala právě tato povlečení :-) .

  • Svoje povlečení kupuji tak různě, podle toho, kde jsou akce a slevy. Dětské povlečení ale výhradě z https://www.vesna.cz/detske-povleceni :) Mají fakt kvalitu a navíc se zaměřují na to, aby bylo hypoalergenní. Bohužel máme doma malého astmatika, takže to je pro nás hodně důležitý a stěžejní parametr, aby ho povlečení nijak nedráždilo ke kašlání nebo kýchání. .)

  • AliSo9.2.2022 16:21

    Já nakupuju jedině tady https://www.kvalitex.cz/akcni-bytovy-textil/. Co se týče povlečení, tak hlavně 3D, to je proste absolutní bomba a to jak kvalita materiálu, tak i vzory. Nakoupila jsem tam také přikrývky, přehoz na gauč a hlavně kvůli synovi i chránič matrace. Hodněkrát mi do postele vylil celý hrnek pití. Spolu s povlečením to byla rozhodně top koupě.

  • esternovakova197030.12.2022 18:16

    Když bereme třeba kvalitní povlečení do hotelu (jako že z reklamních důvodů musím alespoň třikrát za rok), tak chodíme pro všechno na https://www.goldea.cz/lozni-povleceni. Tam si vybere opravdu každý. Třeba do manželského pokoje když je svatba kupujeme co 14 dní. Aby měli fotografové originální kousky do alba.

  • Tyjo, díky moc za tipy holky. To se hodí. Chtěla bych se ale na něco zeptat. Nedávno jsem narazila na tuto stránku https://www.livli.cz/ a dívala jsem se, že co se bytového textilu týče, tak tam mají taky celkem slušný výběr. Znáte tu stránku? Máte některá s nakupováním přes ni zkušenost? Díky moc. :)

  • MagdaRadilka822.9.2023 21:45

    Já jsem do ložnice už dlouho žádné nové povlečení nekoupila, tak si nechám poradit :-) . Syn miluje vojáky, takže jemu jsem objednala nedávno nové army povlečení z https://armik.cz/ a je spokojený. Materiál je příjemný, po praní vypadá povlečení pořád stejně a s tím jsem spokojená zase já :-D .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist