Kde najít toho "pravýho"?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30152 4.3.2012 21:25

Ahoj,
je mě 23 let, jsem nezadaná, baculka..Cítím se strašně samotná, žádnej chlap o mě nemá zájem. Už už to vypadalo, že přeci jen jednomu se zalíbím, navrhl mě schůzku, chvilku sme si psali, domlouvali sme si kdy no a pár dnů před ní mě napsal, že se teď na nic necítí, že neví co chce, takže to nevyšlo.
Seznamky jsem zkoušela, když uviděli moji fotku, neodepsali, v lepším případě se "vymluvili" na to, že bydlíme od sebe více km..Na zábavy nechodím, poněvadž tam jsou děcka ode mě mladší..
Kde narazit na nějakého toho muže, kterému bude jedno, že mám kila navíc??
Vím, že mám času dost, ale už se začínám smiřovat s tím, že mě není bohužel dopřáno a že budu navždy sama:-( Co Vám budu psát, na psychice to nepřidá, ráda bych miminko..když vidím nějakou těhulku nebo maminku s mimčem, trhá mě to srdce, trápím se, že jsem sama, že o mě nikdo nemá zájem..
Děkuji, za přečtění! a za povzbuzení a za radu!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máš pravdu, že tvoje kila navíc jsou nejspíš překážkou k tomu si někoho najít - ale rozhodně ne pro chlapy. Překážku v tom vidíš jenom ty. Chlap pak pozná, že máš nejspíš nějaký mindrák, trápení, jsi zakřiknutá, nebavíš se tolik co ostatní, vidíš na sobě zbytečně moc chyb, i ty, které ani nemáš. Nejdřív se musíš naučit mít ráda sama sebe a vážit si sebe a pak to budou dělat i ostatní. :) Určitě jsi bezvadná holka, tak zahoď za hlavu nějaké mindráky a užívej si život. ;) Vyraz s kamarádkami někam tancovat, na kafčo, na výlet, v létě na nějaký festival... A to ne proto, aby sis tam hledala přítele, ale aby ses pobavila, zapomněla na nějaké zbytečné trápení a užila si. A ten kluk už pak přijde sám... :) Jinak chodívám pracovat na svatby a divila by ses, kolik nevěst-baculek tam máme. :)

  • Holka, já znám kluka, který by nechodil s jinou než s baculkou :) A určitě takových po světě běhá více;) Neboj se, láska se objeví když to nejméně čekáš!:) Nechodíš na zábavy, ale chodíš ven ne? Chodíš určitě i nakupovat:) Já si tak jdu s kamarádkou po Praze, ona čučela do výlohy, já na ni čekala a najednou mě oslovil jeden chlápek:) Pěknej, milej a začal mě balit :) Já ho teda odmítla, ale nebejt vdaná jdu do něj :D Nebyl to úchyl, jen odvážnej chlap co chytí příležitost.
    Všude můžeš narazit na chlapa! :) Jestli jsi nezkoušela, tak zkus seznamku badoo, kamarádky na tom jsou furt, tak jsem taky nahlídla a je tam chlapů tolik, že si ještě budeš vybírat:) Nehaž flintu do žita! Jsi mladá! Touha po miminku je někdy prevít, ale biologické hodiny ještě zdaleka tikat nezačali;) Máš čas, neboj se! A jestli ty sama se sebou nejsi spokojená, tak s tím něco proved;) Jde to, musíš ale chtít. Taky držim pěsti!:)

  • Verousek894.3.2012 21:43

    Já svého partnera poznala na xchatu a kdybych si ještě někdy někoho hledala, určitě bych opět šla do internetu. Líbilo se mi na tom to, že jsme si s partnerem dlouho psali, dozvěděli se o sobě spoustu věcí a ve chvíli, kdy jsme si rozuměli, tak jsem se sešli, pak přeskočila jiskra a jsme spolu už několik let :) Láska většinou přijde ve chvíli, kdy ji vůbec nečekáš, určitě vydrž a dočkáš se :) Najít kluka, kterému nevadí u ženy kila navíc, takových určitě existuje spousta, ale spíš z tvého popisu mi přijde, že nejsi spokojená ty sama se sebou :( Třeba by to šlo nějak změnit, budu držet pěsti :)

  • petulinkaa134.3.2012 21:46

    reknu ti jen jedno,neres jak vypadas a ba naopak to ukazuj,fakt,zni to treba divne,ale heled,mam kamosku baculku a ta se tak hezky oblika,je ji jedno,ze ma nadvahu,ale je proste furt vesela a divila by ses kolik ma kolem sebe chlapu,chlapi chteji holku veselou a ne zakriknutou,stahnutou do sebe a stydlivou,smir se s tim jaka si a pokud se to nekomu nelibi at ti vis co,nikdy jsem modelka nebyla a i kdyz jsem pribrala o chlapy jsem nouzi nemela,protoze jsem se ja citila dobre a proste jsem davala navrh to ze to jsem já :-) jsou jiny prednosti nez vaha a hlavne nesmis hledat,neboj,prijde to az to prijit ma jako vsechno :-) a pokud to nedokazes co ti tady pisu a vadi ti jak vypadas,tak s tim treba zkus kvuli sobe neco delat,hm? :-)

  • jestli ti o pomůže: je mi 20, mám normální postavu(časo slýchávám, že dobrou..:)) nejsem ani tlustá ani vychrtlá. Nemám bradavice ani nic:D s nikým nechodím, nechci být s prvním, když vím, že by se mi líbil i někdo jiný. Nebo nevím, možná nejsem holka na chození. kdo ví.. prostě tomu nechávám průběh, často slýchávám: jaktože nikoho nemáš? a co na to má člověk asi odpovědět? nečekej.. příjde to jednou..:)

  • ahojky musíš se cítit příšerně,ale věř že vše špatné je i k něčemu dobré já poznala svojí lásku prostě osudově v té době jsem mněla "normální" postavu ani né kila navíc ani né o kila méně no ale s láskou přišel sex a s tím i pilule antikoncepcí se kterou to jelo absolutně z kopce a tak momentálně mám sakra kila na víc.. a víš co?Ten můj mně stále miluje a asi se ti to nebude moc příjemně číst tak čekáme miminko jsme spolu 4roky.
    Já bych mněla stejný mindrák jako ty,ale věř že pokud budeš zakřiklá s nikým se nebavit na Tvé psychyce to vůbec nepomůže vždy se koukám také po hubených holkách neříkám,že se mi to nelíbí ale v baculce se cítím možná více svá nejvíc mně překvapuje jak jedna holčična u nás je jí cca 19let má opravdu kila navíc ještě snad víc jak já zadek veliký a všechno ale víš co?Je oblíbená je svá má spousty kamarádů na ostatní kašle...
    Já mám přítele staršího a tak je to nejlepší co mně kdy mohlo potkak nehledala ani nevyhledávala jsem nikdy nikoho kdo by byl mému věku nejvíše prostě to tak přišlo a dnes bych nemněnila..

    Radila bych nejspíš jedno buď svá na celý svět se vykašli každá ženská at hubená normální nebo s více kilama každá jsme jiná a každá máme to své kouzlo na které ulovíme toho našeho jediného.Věřím že brzy semka napíšeš jak jsi moc šťastná někdy se nevyplácí hledat,ale počkat chvíli až příjde sám.
    Budu držet moooc palečky:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist