Kde najít soukromí pro intimnosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412901 12.2.2021 9:39

Ahoj, mám problém, který zní sice strašně banálně, ale já vážně nevím :D . Je mi 20, mám dítě a nového přítele. A prostě spolu nemáme kde být. Jen chodíme na procházky s kočárkem a občas večer přijede a jsme v autě cca půl hodiny - hodinu, kdy je moje máma ochotná hlídat mi dcerku. Oba bydlíme s maminkou. On pracuje do odpoledne, takže po jeho práci je už moje máma vždy doma. Jeho máma je taky doma skoro pořád, kvůli covidu pracuje z domu. Zatím se jen muchláme, já na to potřebuji jít opravdu velmi pomalu, ale i kdybych chtěla už něco, tak nevím jak to zařídit. Závidím těm patnáctiletým lidem, co prostě jsou u sebe každý den po škole 2 hodiny, než přijdou rodiče z práce. Naší jedinou možností je auto, kde se zatím tulíme, ale já odmítám kvůli předchozím zkušenostem vše dělat v autě. Nechci, aby zajel někam k lesu a...kromě toho je zima, a prostě ne. Nechci žádné polní podmínky, chci pohodlí, soukromí a dost času. Na naše první milování (moje první po letech) chci být u něj doma celou noc, bez dítěte a musí to být 100%, abych zase neobnovila svůj blok. A zařídit to, včetně hlídání bude fuška, ale pro jednou se to snad nějak zařídí. Vidím to ale až za hodně dlouhou dobu, potřebuji spoustu času.
Jenže bych chtěla dělat i nějaké ostatní věci mimo auto, od koukání na film v objetí po mazlení se na posteli ve spodním prádle...stýkat se s ním pravidelně někde v teple a v soukromí, abychom se mohli postupně posouvat dál.
U nás doma kolem pořád skáče moje dítě, a uspat ho je dost těžké a budí se každou chvilku. Takže i kdyby sem mohl přijít mimo práci a bez přítomnosti mé mámy, tak by to bylo náročné.
Možná se to nějak zlepší s příchodem tepla, kdy budeme i venku méně oblečení, ale první společné milování někde venku odmítám.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy12.2.2021 10:45

    Jsi dospělá, máš dítě a přítele, který pracuje, tak si najděte pronájem a je vyřešeno. Jak dlouho chcete ještě bydlet u maminky a využívat jejich benefity v podobě bydlení, hlídání apod?

  • macicekkajik13.2.2021 9:07

    Říkáš, že tvůj přítel bydlí s maminkou v domě. To nemá přítel vlastní pokoj s televizí? Vysvětlila bych mamince, že potřebujete soukromí. Vždyť také byla mladá a určitě to pochopí. Je hezké, že maminku nechce nechat samotnou, ale musí pochopit, že chce mít také svůj soukromí život přeci.

  • Zkuste si našetřit na společné bydlení, to bude asi nejlepší řešení. Když spolu budete bydlet tak dítě v nějakou chvíli stejně usne a budete mít na sebe čas. Myslím, že vám to komplikují hlavně maminky.

  • Až to bude možné, tak si můžete zaplatit noc v hotelu, kde budete mít na vše dostatek času i soukromí :)

  • Také z mého pohledu vidím jediné východisko a to osamostatnit se od Vaší matky a začít žít zodpovědně s mimčem - pak budete mít prostor i na muže a intimní vztahy, pokud miminko ovšem dovolí, protože to by pro vás mělo být na 1. místě, jelikož s mateřstvím jde všechno stranou. A jak psala Francy - ta komplikovaná životní situace je vždy něco za něco, bohužel dle Vašeho komentáře mi přijde, že zatím Vám dospělost a zodpovědnost nic moc neříká :/

  • No máš to náročné... My mame s manželom malé babo a je náročné skĺbiť sex. Život s rodinným a to bývame spolu... Na romantiku a pomalé milovanie áno pomyslieť, treba sup, šup... A vy ešte ani ne bývate spolu. Úplne ta chápem... Podľa mňa jedine požiadať niekoho blízkeho o po stráženie dieťatka a vyhľadať si nejaké súkromie, povedzme hotel. Ísť hneď spolu bývať s tými všetkými vecami co si popísala je asi náročné. Keď bude mala spinkať pri vás a mamička vedľa v izbe asi to nebude ono...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist