Kde je chyba?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239697 9.12.2017 15:47

Ahoj.
Je mi 18 a nikdy jsem nemela kluka. Asi na ne mam proste jen smulu. Kazdy me chce jen do postele, ale nic vic. Prijdu si jako lacina holka, kdyz mi kluci chvali zadek a to, jaka jsem v posteli. Proste jsem nepoznala nikoho, kdo by mi rekl, ze mam hezkej usmev, ze jsem roztomila nebo tak. Kluci chtej jen to jedno, alespon v mem okoli. Ja asi budu na dosmrti sama. Kde mam najit kluka, kterej me bude uprimne milovat? V dnesni dobe je to asi nemozne. Ted pri tomhle adventnim case na me nejak leze depka, tak jsem si potrebovala vylit srdicko, tak se nezlobte.

  • 10.12.2017 18:25:44 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A jak dlouho s klukem chodíš, než s ním do té postele vlezes? Jestli nemáš pověst holky, která je snadno k mání. Ono je to trošku i o sebeucte. Pokud přece do postele s někým nechceš, si tam s ním nepujdes a on může chtít sebevíc. A pokud s ním do té postele vlezes snadno tak nemá moc ó co bojovat a proč se dvořit, když má hned to o co mu jde.

  • Ahoj, na tom přece není nic špatného, nejsou na to žádné normy, které říkají, že máš mít takový počet kluků v takovém věku. Určitě ale nejsi jediná, je pro to hodně důvodů. Z pohledu kluků je to těžší, velká část z nich neumí nebo se bojí jen tak holce zalichotit, že jí sluší oblečení nebo jen, že má hezký úsměv (to je ještě složitější). Nechtějí aby to vypadalo blbě, nebo se stydí, nebo a co je hlavní se prostě bojí tvé reakce, co si o nich pak budeš myslet. Bez ohledu na ty silácké řečičky co kluci mívají jací jsou to hrdinové, kolik měli holek a jak se nebojí do něčeho jít (nikdy to není úplně pravda, přikrášlují a kecají aby nebyli viděni jako trotlové) - některé holky ale to samé, taky přikrášlují počty a vztahy. V tvém věku kluci samozřejmě chtějí to jedno - ale není to všechno, taky chtějí vztah (ale nepřiznají to nebo nevědí, co by s ním dělali jak by se v něm chovali a co by to znamenalo).
    Kluka nehledej, to není jako když jdeš nakoupit jídlo do krámu kde si vybereš z různých druhů a obchodů přesně to, co chceš ty. Je to ale trochu když procházíš obchodním centrem, nejdeš nakupovat ale zrovna ti cestou padne do oka něco, co tě ani nenapadlo, že to tam bude. Se vztahy je to stejné, když je hledáš, tak nikde moc nejsou ale z čista jasna se prostě objeví ani nevíš jak. A upřímná láska je možná i v dnešní době, i když je o něco vzácnější než dříve. Určitě ale neztrácej hlavu, když by ti bylo 40 a neměla jsi ani jednoho kluka, to už by asi byl trochu problém :-) ale v 18 jsi teprve na začátku života. Choď mezi lidi s kamarádkami, buď vidět ve společnosti, tím myslím choď ven, na akce, oslavy, bavit se, na koncerty, za kulturou neseď doma - tam nikoho určitě nenajdeš. Nezapomeň, že tvé okolí je jen malý kousek země, o kus dál to už vypadá jinak. A hlavně netlač na pilu, i když ti rozumím. :-)

  • terryk9.12.2017 16:17

    Není to nemožné, je to hodně i o tom, co vyzarujes. Když to prezenu, pokud se chováš nebo oblékáš jako šlapka, budou tě kluci chtít jen do postele. Budes-li naopak totálně šedá myška sedící v koutě, zavádí o tebe maximálně nějaký zoufalec, pokud vůbec někdo. Takže hlavu vzhůru. Zkus začít od sebe, ne od těch kluků a zamyslet se, jestli něco neděláš špatně.

  • buccaneerka29.12.2017 20:28

    Ještě dodám, že si myslím, že 18letá holka a 18letý kluk jsou každý totálně někde jinde. Je normální, že holky často mají starší muže, protože prostě jsou už vyzrálejší. Jako když si vzpomenu na kluky, když nám bylo na gymplu osmnáct, tak fakt ani nebylo o co stát. Dej tomu čas nebo se poohlédni někde jinde.

  • Proč chyba? Dnes to tak prostě je, bohužel. Je ti teprve 18, myslím, že život ti nekončí, proč hned ,,házet flintu do žita''? Jak už bylo zmíněno, když chceš vážný vztah, tak bych možná změnila přístup a ne hned postel. A taky není kam spěchat, ten pravý se neobjeví hned. Tak nedepkař, užívej si svobody a měj se ráda.

  • Promiň,ale pokud s klukama spíš bez toho,že spolu nějakou dobu chodíte a máte vztah,tak co čekáš?Nebudou s Tebou chtít mít vztah,když Tě můžou mít jen na to jedno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 511 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist