Kde hledat správného chlapa :)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36033 25.8.2013 16:49

Ahoj holky,
už je to rok, co jsem s dcerou zůstala sama a nějak mi začíná chybět to chlapské obejmutí. Je mi 34 ( ale všichni mi tipují tak 27), normální usměvavá holka, pracuju jako adm. pracovnice a potřebuji od Vás poradit, kde najít fajn kluka, pro kterého nejsou jen náplní života pařby, zhulit se a sex na jednu noc. Seznamek se bojím, ráda bych někoho potkala spontálně, třeba na nějakých akcích...Tak když budete vědět o někom ve Vašem okolí, kdo je fajn a má to v hlavě srovnané, nebo radu kde ho potkat, dejte vědět. Nevadí mi seznámit se i s někým mladším, na věku až tolik nezáleží, hlavní je že si budem rozumět.
Zatím holky díky za tipy
Hanka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já zůstala sama s dcerou ve 29 (dceři bylo 5). nikam sem moc vyjít nemohla, takže to byla spíš jen cesta do práce a z práce. až po několika letech sem začla chodit na seznamky (to mi bylo nějakých 34) a našla tam svého současného manžela se kterým máme tedka malé mimčo. je to hodně o štěstí. i tady na WZ je dost holek, které našly svého partnera přes seznamku na netu. dřív to byly inzeráty, dneska seznamka ;-)

  • honeypet25.8.2013 19:30

    Ahoj, taky si myslím, že by ses neměla seznamek bát. Já se se svým přítelem jsem se poznala díky internetu a teď po šesti letech vztahu konečně čekáme vytoužené miminko.

  • Přidávám se k holkám, já našla přítele na chatu, už jsme spolu přes 5 let ;)

  • Zkus vyrazit mezi lidi, třeba s kámoškou někam do kavárny, do restaurace, na bowling, do klubu, na diskotéku, do kina, divadla.... Když budeš sedět doma, on za tebou nepřijde. :) Já vím, že s dítětem je to těžké, ale určitě alespoň někdy seženeš hlídání. :))

  • Já bych se těch seznamek až tolik nebála... Jen musíš umět vybírat. Jedné mé kamarádce se také přes seznamku podařilo najít přítele a už jsou spolu spokojeně 3 roky. Zkus mrknout třeba sem: https://www.lovino.cz/ tam mají srovnání různých seznamek, takže si vybereš takovou, která ti bude vyhovovat nejvíc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist