Kapky gynex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531922 20.2.2023 17:19

Zdravím všechny, chci se zeptat pomohli Vám kapky gynex k otěhotnění?

Děkuji 🙃

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ne, naprosto mi rozhodili cyklus

  • macicekkajik20.2.2023 18:21

    Mně pomohly. Nejdříve jsem přestala po dvou měsících užívání před ms špinit a po 5 měsících užívání jsem otěhotněla. Rovnou jsem si koupila 3 balení + k tomu byl krém, který se mazal na podbřišek na podporu vaječníků. Ze začátku jsem užívala 7 kapek 3x denně. To bylo měsíc a pak jsem začala snižovat na 7 kapek 2x denně a nakonec 5 kapek 2x denně. Už jsem si nechala napsat žádanku do Gennetu a ten měsíc se zadařilo.

  • ivcule120.2.2023 22:18

    Pomůže to, čemu věříš, že pomůže, musíš na to být nastavená. Zkusila jsem Femigard, to bude asi něco podobného, neumím říct, jestli to pomohlo nebo ne. Taky mi doporučovali homeopatii, ale já tomu nějak nevěřím, mám větší důvěru k bylinkám. Takže já nedám dopustit na kontryhelový čaj, rovná menstruační cyklus a prý pomáhá otěhotnět. A cvičit Mojžíšovou - cviky je možné stáhnout na netu. Ale je dobré sehnat si alespoň na jedno sezení nějakého fyzioterapeuta, aby ti ukázal, jak to správně cvičit, pokud chceš mít jistotu. Mně se nakonec zadařilo :-) Hodně štěstí.

  • Ano, mně pomohl.
    Naopak kontryhelový čaj mi vše úplně rozházel, měla jsem po něm cykly dlouhé 18 dní.

  • Ahoj, za mě doporučuje peruánskou macu v prášku, přidáš do jogurtu nebo do šťávy. Měla jsem problém s otěhotněním a po mace jsem byla v tom do dvou měsíců, těžko říct, jestli to bylo tím, každopádně to tak měla i známá.
    Vím, že ses ptala na Gynex, tak se nezlob, že píšu o něčem jiném - jen mi to pomohlo, tak třeba pomůže případně i tobě;-)

  • dina26.2.2023 8:57

    Mě pomohl drmek, teď zkouším aloe Vera na pročištění těla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist