Kamarád s výhodama

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183353 2.12.2018 4:49

Dobrý den! Mám patnáctiletého "kamaráda s výhodama" poslal mi svou nahou fotku a v pondělí jdeme ven a budu mu poskytovat orál atd.. Ovšem já sama o sobě se cítím tlustá, nejsem oholená a celkově si myslím že tenhle hezký svalovec s tmavými vlasy a světle modrými oči si mohl vybrat jinou kamarádku s výhodama.... Nějakou pomoc na zvednutí selflove?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud pominu to, co psaly holky, tak ne, nemůže jit s jinou-hezčí holkou, protože ta si sama sebe obvykle víc váží a o tohle by neměla zájem. Proto vezme zavděk s tou, která je ochotna ze sebe takový hadr udelat. Lepší než frote ručníky, studená sprcha a nebo bolavá ruka. A klidně si při tom muze tu hezčí holku představovat.

  • interstellar2.12.2018 10:03

    Ta fotka je hodně nepovedený photoshop :-D

  • WojKa2.12.2018 8:04

    Holka, holka. Nikam bych s ním nešla, ať už vypadá jakkoli. Chce si z Tebe udělat svoji de*ku, protože se Ti evidentně líbí a Ty o sobě nemáš valné mínění a Tvé sebevědomí je na nule.
    Opravdu začni mít nejdřív ráda sama sebe.
    Netuším proč bys mu měla někde venku provádět orální sex, předpokládám, že ten kluk s Tebou jinak nechce mít nic moc společného, podle toho, co píšeš.
    Věř mi, že pokud to uděláš, budeš toho dříve či později litovat. Najdi si přítele, který Tě bude mít rád takovou jaká jsi, to je moje rada a můžu Ti říct, že o nízkém sebevědomí něco vím. :-)
    Přeji Ti, ať se rozhodneš správně.

    PS: Když jsem si to přečetla znovu, tak přemýšlím, jestli někdo zase nějaký troll...:-o

  • buccaneerka22.12.2018 14:27

    "Kamarád s výhodami"? Jaké výhody v tom vidíš pro sebe? On z toho jasně profituje, a ty mu chceš dělat zadarmo něco, za co by u prostitutky musel platit.

  • Kamarad si vybere kohokoli s vyhodama..takze je jedno jak vypadas pokud mu poskytnes poteseni...pro nej je to velka vyhoda a nemusi nic resit...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist