Kalendář na womenzone

Otázku položila: Gejbrieel 24.2.2013 11:55

Dobrý den.Mám dotaz.Už chvíli se chystám zeptat.Co znamenají ty růžová políčka v kalendáři(menstruačním) na womenzone?Nemohu na to stále dojít.Moc děkuji za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den,

    červená políčka a růžová políčka v kalendáři znamenají menstruaci. Kalendář označuje dle zadané délky cyklu i předpokládanou menstruaci. Proto, pokud máte zatržené její zobrazování je tam máte na celý rok. Intenzita zbarvení políček je dle toho, jak označíte intenzitu menstruace. Růžová políčka jsou jen špinění a pak se barva stupňuje dle intenzity, kterou jste zadala. Světle oranžová políčka v grafu bazální teploty označují předpokládanou ovulaci. Další políčka, která jsou jsou zelená (v kalendáři, ne grafu) a ty taktéž značí předpokládanou ovulaci. Doufám, že Vám moje vysvětlení pomohlo. Pokud Vám není jasné ještě něco dalšího, jsem tu připravena Vám Vaše dotazy zodpovědět.

    Přeji pěknou neděli
    Zdeňka, Administrátorka WomenZone.cz

  • Která růžová myslíš? Ta úplně bleďoučká jsou víkendy, pak je tmavě růžová (až lila) a to je předpokládaná menstruace a pak to umí takovou světle růžovou a to je špinění (ale to si tam zadáš sama, automaticky ti to neukáže). Víc růžovejch já nevidím...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist