Kadeřnice a těhu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39664 5.6.2012 12:38

Ahoj holky, asi jsem prdlá, jen mi řekněte, je bezpečné jít ke kadeřnicí hned z kraje těhu? Někde jsem četla...8-.však to znáte...Díky za názor...:-D

Já jen jestli ty barvy na vlasy nemůžou nějak uškodit...:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek895.6.2012 12:48

    Vůbec to není nebezpečné :)

  • Ahoj :) Klidně jdi,jde jen o to,že se stává,že v těhu ta barva špatně chytá ;) Akorát teda dávej pozor,at' u ní neomdlíš :D Já jsem byla jen na stříhání,myslím že jsem byla už ve 12 týdnu a z ničeho nic se mi zamotala hlava a omdlela jsem tam :D Kadeřnici jsem strašně vylekala,ale potom jsem se probrala,vyzvracela se a bylo to ;)

  • Všechna chemie, kterou do sebe žena v těhotenství dostane, přijde do kontaktu i s miminkem. Jenže v dnešní době není možné se styku s chemikáliemi úplně vyhnout. Chemii najdeme v potravinách, nápojích, kosmetice a vdechujeme ji společně se vzduchem (smog od aut nebo pasivní kouření). Určité množství chemie je tedy pro naše tělo běžné a nevadí ani ženě v těhotenství a jejímu dítěti. Při barvení vlasů zůstane naprostá většina chemie na vlasech nebo na pokožce hlavy a jen mizivé procento se jí vstřebá do těla. Melír nebo barvení vlasů proto v těhotenství nevadí.
    Jediná věc, která může být při barvení vlasů v těhotenství problematická, je to, že se barva nemusí tak dobře chytit. Tělo ženy funguje v těhotenství trochu jiným způsobem, může se změnit i kvalita vlasů. Proto se nemusí barva tak dobře nanášet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 636 odpovědí a 409 763 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist