Jsou intimky nezdravé?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182219 29.5.2018 11:28

Ahoj, už asi dva měsíce mám bílej výtok, to je prý v mém věku normální. Ale vadí mi, že se mi to v kalhotkách tak jakoby lepí. Chtěla bych používat intimky, ale mamka nechce. Prý je nezdravé je nosit pořád nebo co.
Chtěla jsem to zkusit a tak když jsem včera byla u kamarádky vzala jsem si jednu od ní, ale než jsem došla domů byla jakoby posunutá a tak na ní stejně nic nebylo. To jsem si jí nalepila špatné? Asi bych je chtěla nosit i přes zákaz. Jaké jsou dobré?
Díky za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marhy29.5.2018 11:55

    Ahoj Lindo,
    výtok je opravdu normální, ukazuje, kdy jsi v plodném období. Proto někdy cítíš sucho a jindy ho je hodně. Chápu tě, že nemusí být příjemné chodit s mokrými kalhotkami... Lepší než obyčejná intimka by byla látková - jsou tenoučké, nechají se vyprat, není v nich žádná chemie. Mamka má pravdu v tom, že obyčejné vložky nejsou nejvhodnější, protože zapařují. Zkus se s ní domluvit, že byste koupily třeba tři malé látkové intimky, abys měla na výměnu. Není to velká investice, hlavně když uvážíš, že ti vydrží řadu let. Můžeš po nich mrknout třeba zde, tyhle znám osobně a vím, že jsou malé a tenké: https://obchod.kalisek.cz/vlozky-a-tampony/sleva-latkove-vlozky/ Mají i dražší, nasdílela jsem ti ty nejlevnější. Katka

  • buccaneerka229.5.2018 11:49

    Já nosím teď už čtyři měsíce v kuse intimky Naturella a jsem s nimi spokojená, nemám žádný zánět, vyrážku ani nic podobného. Jsou opravdu tenké, nejsou cítit na těle. Akorát nevím proč, já jedněch kalhotkách mi nikdy nedrží, na ostatních bez problémů, tak možná když zkusíš jiné kalhotky, taky budou držet bez problémů.

  • Risu29.5.2018 12:42

    Za me Naturella. A to lepeni - zalezi na kalhotkach...

  • interstellar29.5.2018 12:58

    Používám je denně (Naturella) a žádný problém nemám.

  • Zdrava varianta je Organyc, z webu www.econea.cz. Doporucuju :-) maji i vlozky, tampony, latkove vlozky, ubrousky. Vse bio a bez plastu a chemickych latek ;-)

  • Mamina má do určitej miery pravdu, nosiť intímky denne je rizikové, dole to potrebuje dýchať, aby sa nevytvorila nejaká infekcia. Na druhej strane, dá sa to nejako vykombinovať, dať si intímku len cez deň a napríklad už podvečer keď si doma, odlepiť, hodiť do koša a nechať intímne partie dýchať. Ale skús si určite nájsť nejaké tenšie, priedušnejšie a ja za seba odporúčam uprednostniť neparfumované. Posúvanie intímky skutočne záleží hlavne na nohavičkách, najlepšie to drží na bavlne, ale kvalitná intímka by sa aj tak nemala posúvať ani nejako krčiť a žmoliť počas dňa.

  • Já používám discreet. Občas i naturelly ale ty jsou o dost silnější a já nosím převážně tanga, takže ty discreet jsou na zelepeni i na tanga lepší :-) jinak je možné, ze to mění vhodne nosit pořad, ale já mám teda vytoky fakt dost a většinou cely měsíc a tak intimky nosím snad už 12 let, Furt.. každý den;-) ono to chce vyzkoušet který ti sednou.. vím ze mě třeba z některých to dole pálilo, některý se mi odlrpovaly.. a dosla sem k těm discreet, ty jsou pro mě TOP ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist