Jsem ztracená ve své orientaci a v mých životních očekáváních

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366417 20.10.2016 19:37

Ahoj holky, jsem strašně zmatená sama ze sebe, konkrétně v mé orientaci. Jsem takový ten klučičí typ holky - vysoká, hubená, krátký vlasy, žádný prsa a šaty jsou pro mě tabu. Takhle hloubat jsem začala teprve nedávno. Předtím mě ani nenapadlo, že bych byla na holky. Potom jsem postupně přistihávala sama sebe, jak očumuju holky. Řekla jsem si, že jsem možná bisexuální. Ale pak jsem docházela ke stále jiným domněnkám. Jednou jsem se tak zamyslela nad rty mé kamarádky, až jsem z toho měla motýly v břiše a nebyla jsem vůbec schopná soustředit se na hodinu češtiny. Jindy se mi zas strašně líbily její záda v plášti na chemii. Zní to určitě strašně vtipně, takovéhle maličkosti. Nikdy jsem žádný vztah neměla. Moc si s lidmi nerozumím. Vztah bych samozřejmě jednou chtěla, ale absolutně si neumím představit vztah s mužským pohlavím (který ode mě samozřejmě všichni očekávají). Taková ta vidina heterovztahu se mi docela dost nelíbí, ale sama nevím, co mi na tom tak vadí. Daleko lépe si dokážu představit život s holkou. Jistě by to ale dříve či později došlo k tomu, že by se jako náplň vztahu pokládal sex. A zase se dostávám k dalšímu bodu - sex se mi docela příčí, porno shledávám něčím naprosto odporným a ponižujícím, prostě nic, na co bych se dobrovolně podívala. Jednoduše bych chtěla mít někoho, ke komu se přitulit a s kým si budu rozumět. Kluci v okolí se mi nelíbí. Což by tu lesbu celkem solidně potvrzovalo. Ale zase na druhou stranu - mám slabost pro některé herce. Co tedy sakra jsem? Na tu relativně krátkou dobu, kterou jsem se tímhle začala zabývat, nad tím hloubám až extrémně často. A čím víc jsem do tohohle potopená, tím jsem zmatenější a absolutně nemám ponětí o tom, kdo tedy skutečně jsem. Snad tohle nezní moc nepochopitelně a chaoticky. Dopředu děkuji nějaké dobré duši, která mi pomůže utřídit si sama sebe.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že lidi tuhle otázku zbytečně řeší. Chápu, že máš potřebu se identifikovat, ale proč? Prostě až se zamiluješ, tak to bude a je jedno jestli do kluka nebo do holky, přeci to nepotřebuješ pojmenovávat. Jinak znám mnoho hetero žen, kterým se sex s mužem taky hnusí. A pak, myslíš, že když budeš s ženou, je to jen o tulení? Lesbický sex je taky sex a kromě toho, že tam chybí penis je tam stejně velká intimní blízkost. Zatím bych řekla, že na vztah nejsi zralá (a je úplně jedno kolik ti je let), ale ono to přijde. Jinak, můžeš tomu jít naproti, zkusit randit s muži i ženami, ale jen aby ses třeba na základě něčeho 'špatně nerozhodla' právě proto, že máš potřebu o sobě přesně přemýšlet jako o hetero, homo nebo bi. ;-)

  • medulinek20.10.2016 19:41

    nepíšeš kolik ti je,tipuju 16-17? V tomhle věku je normální,že se každý hledá,přemýšlí a časem se to vyvrbí.Pokud by ti to delalo velke starosti,není ostuda navštívit psychologa a probrat to s im.

  • Možná celá ta volba jde u tebe jen proto, že máš v okolí samé "pitomce". Chtěla bych tím říct, já jsem celou dobu byla obklopená "pitomečky" jak jsme jim s holkama říkali. Kluci našeho věku, všude samý pupínek, hubení jako kdyby absolvovali koncentrační tábor, v hlavě nic než jen sex. No a my jako holky jsme chtěly vodit se za ruce, mazlit, tulit, pohladit, namasírovat záda a u toho si pokecat. Teda převážná většina z nás a tak jsme se prostě s kamarádkama vodily za ruce, občas jsme mezi sebou hrály flašku, líbaly se tulily. Jiné z nás to vyřešily vztahem se starším mužem, protože ti už mívají více rozumu. No já objevila taky hubeňoura a byl to jen nejlepší kámoš. Ze kterýho se po 3 letech kamarádství stal přítel a je jím už 8 let. A to jsme zkusila holku i mladšího chlapa. Holka mě přitahovala, a mazlení bylo fajn, ale když došlo na sex tak nějak se to ve mě zhouplo a konec. Protože na sex s holkou jsem prostě nebyla připravená a nikdy asi ani nebudu. A jak psala Anonymní uživatelka 247272 je úplně jedno jestli jsi hetero, bi, homo je to fakt fuk. Hlavně když je to láska. ;-)

  • Podle mě to až moc řešíš. Já například tzv. škatulkování naprosto nesnáším. Až to přijde tak budeš vědět. Zamiluješ se, mozna do holky mozná do kluka a v tu dobu ti to podle mě bude jedno. Já řešila uplně to samé jen ne tolik. Jednou jsem si proste uvědomila, že se mi líbí i holky. Jsem na kluky, ale kdybych se seznámila s nejakou holkou a rozuměly si, rozhodně bych se tomu nebránila. Myslím, že to chce si jen trošku pročistit hlavu a nestresovat se tím tolik ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist