Jsem zoufale zamilovaná

Otázku položila: Anonymní uživatelka #110311 25.4.2013 19:53

Ahoj holky,je 13 let a jsem zamilovaná do kluka z naší třídy. Celá třída to prý ví,ale netušíš jestli to ví už i on.Holky říkají že to jde hodně vidět.Tak prosím posuďte :). Ze začátku jsme byli na adaptaku se třídou a tam jsem ho poznala.Bavili jsme se jako celkem,ale zatím jsem tu trochu "nerozuměla" jeho chování a i tomu co mluvil :D trochu smutné,ale v tu dobu mě snad ani neznal.Potom.. třeba když byl sníh tak se všichni koulovali,ale nikdy to nehodil po mě(Ondra),opravdu nikdy,ale ostatní jo.Když jeho kamarád chyběl ve škole,tak na mě jednu kouli hodil s úsměvem na tváři(to bylo vidět) a ještě k tomu mě doprovodil skoro domu s tím,že chce vědět kde bydlím.Za několik dní jsem to udělala já,ale šel ke kamarádovi takže to nevišlo(on stejně bydlí asi 20 minut autobusem,takže daleko).Začali jsme si celkem rozumět :) což mě těší. Jednou mě i objal z boku a nechala jsem se a pak šel obejmout i ostatní holky(byla jsem první),ale oni se nedali.Zastal se mě při matice před celou třídou(že jsem to řekla správně,potvrdil to),zlatíčko.Nebo třeba i když jsem přišla do školy ve vyučování tak řekl "úsměvavá přišla"(sem dostala přezdívku od učitelky na češtinu).Jednou o přestávce když jsem seděla v lavici a Ondra mi na ní položil lepenku(jednou dobou se s ní všichni omotávali a byla sranda) jenomže jsem nevěděla kdo to byl..Ondra to trochu dával najevo, že to byl on,ale já jsem se to zrovna v tu chvíli moc neuvědomovala a tak jsem ji hodila do jiným spolužákovi,vycítila jsem z něho,že se cítil trochu trapně,ale já se cítila ještě víc.Někdy slyším,že někdy řekne moje jméno nebo když jsem natáčela o hodině výtvarky třídu,tak Ondra se chtěl na sebe upozornit a tak ho mám nahraného v mobilu jak dělá koniny.O informatice za mnou dolézal jeden kluk,docela mě to štvalo a tak jsem mu to řekla a Ondra jelikož sedí ob jedno místo vedle mě tak se mnou souhlasil.Při hodině PP se na mě pořád koukal...A dnešek byl kouzelnej!na supl jsem si sedla ke spolužačkám(před lavici) a dělali jsme největší randál :D a tlemili se.Ondra se na mě pořád koukal,pořád.To bylo vidět:) a ještě jsem se zeptala kamarádky kolik je hodin,já jsem se koukla na moje hodiny a řekla jsem že je 29minut a ona že ne,že je 39 a já"A jo ono to je trojka" a Ondra se zašel smát :D. je toho ještě mnoho:) Miluju ho,Moc<33
Ale vůbec nevím jestli on i mě..jestli to ví nebo tuší..a jestli i on mě taky miluje(sem asi naivní)tak proč mi to třeba neřekne..kdy mi to řekne..nemám mu nic říkat..nemám to řešit a potají se trápit..
?
Prosím pomoc a omlouvám,že je to moc dlouhý :) snad nevadí.Předem děkuju:))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ajééé, asi ti pěkně pomotal hlavu. :) Ale to je hezké a k vašemu věku to patří. :) Podle mě mu nejdi určitě lhostejná, jen asi neví, jak ti to má dát najevo, a tak ti lepí lepenku na židli nebo se na tebe "nenápadně" kouká. :) Ale asi bych mu nic neříkala, kluci by se mohli nějakého "vyznání citů" polekat a mohla by jsi pokazit to hezké, i když bys třeba ani nechtěla. Ještě bych počkala jak se to vyvine, ono se to určitě nějak vyvine. :)

  • Ahoj,je mi 15 a v takové situaci jsem už taky párkrát v tvém věku byla..:))určitě nic nezkazíš tím když mu to narovinu řekneš,ale ne před ostatními:)jděte třeba po škole ven..!:)Lepší je vědět na čem jsi než se věčně trápit a dumat nad tím:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist