Jsem zamilovaná

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43542 2.10.2012 17:48

Ahoj holky a ženy, mám otázku. Předem bych chtěla zmínit, že mi je 12. Prosím, nenadávejte mi. Jsem zamilovaná do kluka ze třídy, známe se sice teprve od začátku září, ale stejně. A on si mě nevšímá. Co mám udělat, aby si mě všimnul? Mám strach mu něco říkat, nebo ho někam zvát, a tak... To se dělalo ve dřívější době a v dnešní se to nedělá. Dopadlo by to tak, že by to řekl kámošům a ti by se mi až do smrti smáli. Chci se zeptat, jak bych... Jak bych na sebe upozornila jinak, než ve styku s ním. Protože ho fakt strašně miluju... A prosím, nepiště, že mi je teprve 12, protože je ve 12 normální s někým chodit, i když si to třeba nemyslíte. Znám totiž plno lidí v mém věku, co s někým chodí. díky 8-.

A P.S. ještě chci doplnit: Vím, že on nemá holku, protože v angličtině jsme měli dávat otázky ostatním a on odpověděl No, I haven't. Děkuju vám moc za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • hlavně se chovej normálně. Žádné pubertální výbuchy a podobně. A nechcej si od něj třeba poradit s nějakým předmětem ve škole, zjisti si jeho zájmy a začni si s ním povídat třeba o nich,..........těch možností je spousta;-)

  • Je to normální, i já jsem byla ve 12ti k smrti zamilovaná. Seděli jsme vedle sebe ve škole a posílali si psaníčka. On mi jednou napsal, jestli mu dám pusu, já hrozně zčervenala no a tu pusu mu pak dala. A možná mi těch 12 ani nebylo. Prostě se chovej normálně, zkus ho někde "nenápadně" potkat (ale nestíhej ho na každém kroku), zjisti si, co ho baví a jaké má zájmy... Hlavně se nepředváděj a nechichotej se v jeho blízkosti. :)

  • Riannys3.10.2012 19:36

    Ahoj. :) Je to normální, to se neboj a nikdo ti za to nadávat nebude. Jen ti chci říct, že kluci to asi berou trochu jinak v tomhle věku. Mám mladšího bráchu, je mu 13 a o holky nemá absolutně žádný zájem. Když jsem u něj v pokojii, tak vidím, jak si píše s kamarádama na skypu. Každou chvíli mu tam napíše i nějaká holka (je fakt hezkej a chytrej, takže holky se do něj zamilovávají každou chvíli. :)), ale on jim buď neodpoví, nebo jim pošle nějakýho smajlíka a konverzaci vypne. Když jsem si z něj dělala srandu a ptala se ho na to, řekl, že ho holky ještě opravdu nezajímaj, že se chce bavit s klukama a prý, že všichni kamarádi to mají stejně. Je ve věku, kdy chce blbnout s kámošema a ne se zajímat o vztahy, holky jsou v tomhle víc napřed. Nevím, co ti poradit, jestli teď holku nechce, tak ho nepřemluvíš, tak ho měj zatím jen jako kamaráda a pár let počkej. :)

  • Simone3.10.2012 9:49

    Ahoj, problém je, že kluci bývají v tomto věku trochu opožděnější, než holky. Takže pokud je ti 12, on je mentálně jakoby o dva roky mladší. A nevím, jak u vás, ale u nás kluky v 6. třídě spíš zajímaly PC hry, než holky. Takže pokud si tě nevšímá, asi nemá cenu se před ním předvádět a dělat psí kusy. Pokud chceš na sebe upozornit, můžeš to zkusit třeba v nějaké větší skupině. Domluvte si třeba s holkama, že půjdete ven a zeptejte se, zda by kluci nešli s vámi. Nebo navrhněte, že si uděláte úkoly společně, například ty a tvoje kamarádka s tím dotyčným a jeho kamarádem. Třeba to vyjde :)

  • Ahoj, nevím jak na tohle reagovat. Je mi sice teprve 23, ale kolikrát si přijdu jak ze staré doby. Mě tedy přijde 12 let na lásku opravdu brzy, nedivím, se že je toliik neplnoletých těhotných, když co hned můžou tak do vztahů letí.
    Já ve 12 neměla ani pořádně ponětí co je to vlastně kluk. Neříkám, že tam takové ty mladé lásky nebyly, také jsem psala milostný dopis. Ale rozhodně jsem z toho nebyla jak vytržená ze řetězu.
    Jinak k tvému dotazu, zkus se s ním začít bavit, nebo ho ze začátku aspoň pozdravit, pokud budeš vědět, že nějaké látce rozumí a ty ne. Můžeš se ho jít zeptat, jestli by ti ji nevysvětlil. Pokud nebudeš nic dělat, on si tě všímat nebude.
    A si si jistá, že ho miluješ? :)
    ps. jinak nic proti mladým láskám nemám, ale v dnešní době mi to přijde vážně moc.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist