Jsem zamilovaná

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176472 25.9.2016 20:29

Ahoj lidi jsem zamilovaná do kluka a je mu 11 let chodí jsemou do školy znám ho 3-4 let a mně je 11 let a bude mi 12 chodila jsem sním několikrát je to můj Nejlepší kamarád z kamaradu furt na něho myslím atd atd, ale on chodí s mojí nejlepší kamarádkou BFF a já jí ho sebrat nechci už se spolu drželi za ruce a to že když jsem sním několikrát chodila tak nic takovýho nebylo jenom pusna jedna na tvář to vše ale on se hodně zmněnil a prstě jsem se zamilovala nevím proč prosím pomocte mi Ach jo .................................. atd atd atd

  • 26.09.2016 19:28:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak ja mam opacny nazor. Svou sanci jsi mela. Pises, ze jste spolu byli nekolikrat... Nech ho uz byt a neplet se jim do toho. Zkus se s tim sama nejak vyrovnat, omezit stykani s nimi, najdi si pratele, ktere nemate spolecne. Nerikam uplne se od nich odstrihnout, ale omezit spolecny cas. Mozna i obema vysvetlit, co ted citis a ze potrebujes cas pro sebe. Chapu, ze to muze byt tezke, ale jsi hodne mlada, kluku poznas jeste spoustu.

  • ahoj. Já asi vím jak to teď máš. Taky jsem zamilovaná. Dej tomu trošku čas :) můj před nedávnem nejlepší kámoš chodil s mou kamarádkou, ale když se dozvěděla že ho miluju, pomohla mi do toho. Teď jsme spolu. Nechci tím říct abys za ní běžela a řekla jí ,,hele já ho miluju. Nechceš mi ho nechat?'' ale abys jí vše dopodrobna vysvětlila a trochu to spolu probraly :) Potom mi klidně napiš, když si nebudeš vědět rady. Pokusím se ti pomoct :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist