Jsem těhu ikdyž test ukazuje, že nee?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26559 27.11.2011 15:17

Ahojky holky, 24.11. jsem měla dostat menzes. Menzes mám pravidelný obvykle ho mám 26-27dní. Pokaždé mám před nějaké příznaky (bolení bradavek, nepatrné množství krve ve výtoku, bolení zad, akné). Test jsem si dělala včera ráno a byl negativní. Žádné příznaky jsem doposud neměla. O mimi se snažíme s manželem přes dva roky, spermiogram nám vyšel špatně, bez lékařů neotěhotníme, ale ipřesto se dál sami snažíme (zatím jsme ještě na klinice nebyli). Myslíte, že by mohl být test negagtivní ipřesto, že bych byla těhu? Kamarádka na tom byla stejně a stal se u ní zázrak a byla těhu. Tak nevím jestli jsou to jenom mé sugesce či co. Ale už cca týden mě píchá na bravé straně, asi 5cm od pupíku a před dvěma týdny mě píchalo přímo v pupíku, tak nevím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jaký jsi dělala test?
    Popravdě je podle mě šance na těhotenství minimální.... jsi už pár dní po předpokládané ms, takže by jakkoliv citlivý test měl být pozitivní...ještě když jsi ho dělala ráno. Spíš to bude chtít vyvolávačku.

  • Test nevyjde nagativně, pokud v moči JE obsažen hCG.. Pro svůj klid můžeš ještě zkusit testovat za dva dny, použij jinou značku testu a použij oba dva v balení.. Pravděpodobnost, že jsi i přes negativní výsledek těhotná je minimální.. A jestli se ti to i přesto nebude zdát, zajdi si k Dr. ať ti odeberou krev a to už bude 100% jistota :)

  • mela jsem to stejne, bohuzel pak menstruace dorazila

  • Podle mě se v tuhle chvíly nedá nic říct jasně, jak ti píše např anonymka...
    Jsou tu holky, kterým test nic neukázal i 14dní po termínu MS...
    Zkus si koupit Mamatest 10 a uvidíš... Na vyvolávačku bych já osobně nešla, ale to je můj názor, že do cyklu by se takhle uměle zasahovat nemělo a že je asi nějakej důvod proč ještě nepřišla...
    I přes špatný spermiogram se dá normálně otěhotnět..
    Nezbývá než ještě chvíly vydržet, zkusit test a když nic tak zajít na gyndu, co se děje..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist