Jsem prostě magor :/

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26696 29.12.2011 13:12

Vím, že dotazů a "vzlykání" ohledně snažilkovství už tu bylo mraky, ale já to prostě musím napsat :) S přítelem se snažíme již 2 roky o mimčo... no a ted se nám povedlo trefit se do plodných dnů (podle ovu testů)... je to asi týden a já si prostě vsugerovávám to, že se mi zvedá žaludek po ránu, občas cítím píchnutí v podbříšku... VÍM, ŽE JE TO NESMYSL! Týden po sexu přeci nemůžu mít nějaký takový příznaky a taky si za to nadávám, sotva na něco takovýho pomyslím! Jsem prostě magor! Ale jak si tyhlety věci zakázat - nemyslet na ně, zapojit mozek do jiných myšlenek :( Je to marný! Je to prostě o tom, že si to moc přeju :/ Holky, co pomáhá vám vypnout?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak to je přesný, taky to takhle mám, snažím se na to nemyslet, netestovat ( to je fakt těžký) a zabavit se nějakou činností, teď sem zrovna týden po ovu a tak je to zrovna aktuální. Teď sem se zaměřila na to, že v lednu pojedeme s manželem na hory, tak se snažím myslet na to, plánovat co tam budeme dělat atd. .... Ale recept jak vypnout úplně nemám. Pokud máte holky nějakou radu, sem s ní. :-).

  • Jéé, to naprosto chápu. Jen mě napadá,když se snažíte 2 roky, nebylo by lepší si zajít někam na vyšetření?? Víš, my se snažili "jen" rok, ale až když jsme zašli do specializovaného střediska, tak nám po vyšetření řekli, že by se nám to přirozeně nikdy nepovedlo. A to mi za celou tu dobu můj gyndař neřekl. Problém byl tedy u mě i u partnera, ale on mi za celou dobu neřekl, že u mě nějaká potíž je a musel to vidět, páč tam na mě koukli a hned věděli, kde je zakopaný čokl. Takže občas je třeba tomu štěstí maličko vyjít naproti. Dnes jsem 24tt a šťastná. Takže moc držím palce!!! Oni jsou skutečně profíci a pomůžou!! Nebojte se toho.

  • Ahoj.. Nám pomohlo plánovat svatbu :-D Neměli jsme nijak velkou akci, spíš takovou komorní, venku na kopci a jen asi 20 lidí..... Ale skloubit to s prací atd.. No vlítli jsme na to za celý měsíc jen dvakrát, z toho jednou už (podle mého) po plodných dnech a podruhé až po svatbě a to jsem měla jen asi tři dny do ms.... cha! a ono se to povedlo :-D Ještě nebudu jásat tak nahlas, zatím končím 22.týden, aleeeee...... Takový tip - vezměte se :-D Třeba na jaře.. hele a uvidíš, kolik starostí přibude a najednou zjistíš že nemáš na přemýšlení o mimču v hlavě místo ;)

  • Tak se musím přidat. Také se snažíme necelé dva roky. tak rok a půl jsme to nechali na přírodě (+ podůrné čaje, bylinky)..a nic. Pak jsem se zmínila na gyndě doktorovi (je to tady primař) a dal mi clostík a proveru. Na ovu dostanu injekci a snažení. Už jsem měla dva pokusy a nic. Teď mám třetí. akorát na štědrý den měla být ovulka..tak teď také čekám zda to vylšo nebo ne. Pokud ne, tak mi dá teď měsíc pauzu a další cyklus mi sám doktor zavede spermijky pipetkou. Jinak mi dělal pouze krevní testy (ty v pořádku) a ultrazvuk a manželovi zkontroloval pod mikroskopem spermijky a taky prý v normě. Jinak jsem měla období, kdy sem to už neřešila..ale teď jak se mi zase vrací období, kdy na to dost myslím a furt sem nalezlá na womenzonkách a čtu a čtu....ale neumím sem nejít. A stejně jak píší holky tady, chce se to odpoutat na něco jiného. Já si v květnu pořídila štěňátko..je s námi doma, spí s nami už i v posteli..no momentálně naše mimino :-D. nyní má 9 měsíců a je to pěkněj divoch (am. stafbull)....a začínám mít obavy, jak to pak s prckem jednou zkloubíme. Bol ona je mazel..ale jde jak hrouda a skočí na hlavu.....na břicho, je jí to jedno. Ale každopádně ani pořízení toho pejska mi k těhotenství zatím nepomohlo.

  • Ahojky tak takhle sem si nadávala taky už den po vstiku v ovu sem chodila v noci čůrat žaludek na vodě a nadávala sem si jak si to sugeruju a žem sem úplně blbá atd. a víš co sem teď 21+5tt a čekám druhou holčičku :-D

  • Ahójky vím jak se cítíš, já tohle prožívám už třetím rokem každý měsíc, keci jako- nemysli na to- nefungují, jsem úplně posedlá a jenom si zoufám, budu mít 35 a miminko v nedohlednu. My už máme za sebou i IVF( neúspěšné) a všechna vyšetření, problém máme oba, ale jen prý drobný, ale nějak to prostě pořád neklape. Naštěstí můj partner je ten nej chlap na světě a hrozně to prožívá se mnou, takže mi to hodně pomáhá. Rada na to jak na to nemyslet podle mě neexistuje. Hodně štěstí!! A do nového roku jen to NEJ!!!

  • ahoj, sice nemůžu posoudit jak se cítíš, protože jsem otěhotněla do 3 měsíců, jen jsem v tý době ještě před otěhotněním dělala test a byl negativní a mě bylo špatně od žaludku, docela často a když jsem se ptala v lékárně, tak moc "příjemná"paní lékárnice mi vysvětlila, že si to vsugerovávám a testy jsou spolehlivý (hrozili mi tenkrát antibiotika na zuby, tak jsem měla strach). Nakonec jsem zjistila, že to mám z kyseliny listové (brala jsem ji na lačno). Pak jsem začala brát jinou a to v poledne a nic mi nebylo. Ono je těžký se k tomu neupínat. Já když jsem otěhotněla, tak jsem tušila, že to tentokrát vyšlo, ale bála jsem se, že si to vsugerovávám. No nakonec jsem těhu byla. Ono si to vsugerovávat můžeš, ale také můžeš být těhotná. Ale jestli je to dva roky, tak bych asi šla do nějakého centra, aby Ti a tvému partnerovi udělali vyšetření. Jinak přeji aby to nebylo vsugerovávání, ale objevili se brzo na testíku //. Hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist