Jsem pořád nadržená

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424572 4.4.2020 16:36

Ahoj,
Je mi 16 let. Je normální, že jsem skoro pořád nadržená? Navíc často koukám na porno, chtěla bych to omezit, ale s mou nadržeností to nejde snadno. Jsem ještě panna, sex bych už chteěla, ale zatim jsem nepotkala toho správnýho.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to normální, já to taky tak měla hlavně ve 13, v 15 jsem si nasla kluka a v 16 o to přišla, když jsme byli třeba týden bez sebe tak jsme býka skoro kazdej den nadrzena

  • Je to úplně normální, taky jsem v nácti byla neustále nadržená, navíc mám pocit, že teď na jaře se to stupňuje, holt příroda. :)

  • Ano, je to normální. Mě už bude brzo 22 a nadržená jsem letošní jaro úplně příšerně :D Ale pamatuju si, že mezi 11-15 jsem byla nadržená pořád a udělat jsem si to musela třeba i 2x, 3x za den. Přešlo to samo. A co se týče prvního sexu, chtěla jsem ho taky. Ale když na to pak v 16 došlo, tak jsem toho litovala (vlastně mě k tomu tehdy můj přítel donutil a prostě si to vzal, i když jsem se bránila a nechtěla). Takže nadrženost je normální, ale se sexem nespěchej, nenaleť prvnímu debilovi. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist