Jsem porad doma, pritel nechce nikam jezdit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63640 4.7.2012 16:30

Ahoj holky.Nevim jestli to nebude trapna otazka,ale musim se zeptat.Jsem na materske dovolene,holcicka ma 4 mesice.S pritele jsem dva roky.Za cele dva roky sme byli jen v Zoo a 2x na koupalisti v lete.Tedka uz nechce nikam jezdit,me to ale nebavi byt porad doma s malou,chci se jet nekam podivat,ale pritel se k tomu nema.Je tady mezi vama nektera,ktere to uz taky vadi ze je porad doma a nikam nejede?Jak to resite

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • podle toho, co píšeš, byl takový vždycky a ty jsi to věděla, teď už u něj žádné velké změny nečekej. Budeš si muset najít kamarádku s prckem a jezdit společně s dětmi na výlety, času na to budeš mít víc než dost

  • Tak jeď sama ;) s kamarádkou ;)
    Ale lepší to už asi nebude, čím je chlap starší, tím víc se projevují jeho negativní vlastnosti. :(

  • Přesně tak.. jeď sama,ne?

  • Když bude v dobré náladě, navrhni konkrétní plán a když kývne - zařiď ho. Ty chceš - Ty se musíš snažit. Nejdříve zkus něco podle jeho zálib (technické muzeum, pěší výlet, kolo, bazén, kino). Nebo si sežeň hlídání a jeďte někam na festival, na fotbal... A když se mu to zalíbí, tak to bude chtít třeba zopakovat :-). Jinak nejsi v tom sama - každá mamina alespoň jednou za mateřskou se cítí "bez kontaktu" s (nežvatlajícími :-)) lidmi.

  • Asi budeš muset vzít aktivitu do svch rukou a najít výlety podle vkusu vás obou........a pokud i přes tvou svahu se nebude chytat tak vyraž s kamrádkou, s někým z rodiny,....:-)

  • Být Tebou, seberu se, malou a třeba nějákou kamarádku která má taky prcka, a vyrazila bych alespoň na 2 dny, ať se třeba ten chlap po**** je několik takových, co by nejraději měli svou holku doma, aby nikam nechodila....taky jsem to zažila, trpěla jsem to dobu, ale pak mi otevřela oči moje nej kamarádka, a od té doby jsem řekla dost...nééé že bych si začala užívat, to vůbec, ale ukázala jsem mu, že on neni jediný, který mě někam vytáhne, že se dokážu sebrat sama a odjet, a nebo právě kamarádka...hlavu vzhůru, sbal pár věcí, pořádnou sváču a huráá na výlet :)))) buď se vzpamatuje, a nebo už takový zůstane...vždyť je to jen chlap ;-)

  • Ahoj.
    U nás je to podobné. Máme pohodové manželství, ale v tomto jsme opaky. Já bych někam vyjela a manžel by to nejraděj obcházel po Googlu. :-D
    Tak jsem to začala řešit tak, že jezdím s dětmi sama nebo teď i s kamarádkou z porodnice. Ale můj manžel je celkem žárlivej a tak se mu to moc nelíbí. Než aby mě pustil teď v létě na dva dny pod stan s kamarádkou, tak raději přežije svůj odpor k stanování a pojedeme všichni. ;-)
    Nevím jak je to u Vás, ale mi máme oba řidičáky a dvě auta. Takže na manželovi opravdu nejsem závislá a pokud nechce. :-) Jeho chyba. Děti vyrostou a se jednou budou ptát jeho proč nejel s námi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist