Jsem na přítele hnusná, vyčítám mu i to jak se obléka, a přemýšlím nad jiným

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322690 20.9.2015 23:39

Ahoj holky,už delší dobu mě trápí náš vztah,bude mi 16, přítel je o 3,5 roků starší a jsme spolu 9 měsíců.Problém je ten že jsem na přítele někdy nehorázně drsná a hnusná..Vyčítám mu,že se mi nelíbí jak chodí oblékaný...že se mi nelíbí..atd..Nevyčítejte mi to prosím..Trápí mě to,že si ho nedokážu vážit..on je na mě nehorázně hodný,milý,pozorný,snaží se,má semnou trpělivost jenže mě je to pořád málo prostě..Za 9měsíců jsme spolu ještě nespali,páč čekal se sexem na mě(je můj první) a teď když bych i sex chtěla objevili se nějaké problémy u mě a tak sex dalších 14dní prostě ze zdrav.důvodů být nemůžu a tak zase čekáme,ale mě hrozně vadí a chybí mi to,že přítel nikdy nepříjde a nepokouší se mě vzrušit..jako joo mazlíme se a uspokujeme orálně,ale pokud si aslespoň trochu nezačnu tak se ničeho nedočkám..Když jsem se ho ptala proč mě někdy nezačne sám svlíkat ,aniž bych mu to musela říkat a on že neví jestli si to může dovolit..Trápí mě taky to,že bych chtěla i vyzkoušet jaké to bude z jiným..Neříkám,že se mi nelíbí..joo líbí,ale nejdu z něho do kolen..řekla jsem mu že bychom si mohli dát pauzu a on že ne že by to znamenal konec a já to nedokážu udělat,páč ho mám mooc ráda a nedokážu si představit být bez něho..Třeba v sobotu jsem se chtěla jít podívat na zámeckou zahradu a on v momentě kdy jsme byli před bránou zámecké zahrady se sebral a odešel..normálně chodil pořád dokola,kolem zámku..přišla jsem si že chodím s bláznem..sedla jsem si před tu bránu a počkala až dojde..došel s tím,že prý proč jsem za ním nešla když on tam nechtěl jít a odešel..já mu na to odpověděla,že myslím,že by se mohl taky přizpůsobit i mě..hádali jsme se cca 30minut a pak už najdnou otočil a rozhodl že se tam přece půjdeme podívat a projít..chápete to?? Nemohlo to být i bez hádky?! Ách jo..mi fakt někdy příjde že ho musím do všeho "tlačit" ovšem nejvíce mě trápí ten sex...nejprve se bál že otěhotním,ikdyž jsem brala HA později jsem měla ty problémy..tákže další víkendy bychom měli být spolu a pokusit se konečně o to tak jsem zvědavá..holky jak to vidíte vy?? Omlouvám se za chyby a prav.chyby tohle se mi opravdu znova číst nechce..díky :)

Díky moc za odpovědi holky;-),ale ještě bych ráda věděla co si myslíte o té neshodě v sexu??

  • 21.09.2015 12:40:41 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle toho, co pises, bys mela na vazny vztah jeste uzrat. Ac se to nezda,vztah da praci vybudovat. Ale u tebe to vypada,ze od vztahu cekas jen "zabavu". Zamysli se nad tim a jestli ho nechces nechat pro jinou holku,co si ho bude vazit,uprav sve hodnoty.

  • Myslim,ze byste se meli spis rozejit. Protoze to,jak o nem mluvis je pekne hnusne a kdyby jsi ho mela rada,tak bys o nem tak nemluvila.

  • Takhle by vztah vypadat neměl. Vypadá to, že není spokojený ani jeden z vás. Vzdejte to a možná vám bude oběma líp, i když udělat to rozhodnutí není jednoduché

  • Myslím, že ještě neznáš pravý význam slova láska. Je to něco, kde nejde jen o zábavu, štěstí atp, ale je to také o starostech, menších rozporech.. V životě nebudeš mít samou zábavu, ale také budou nějaké povinosti. Nevím, co se Vám dvoum honí hlavou, ale nejlepší řešení by bylo, kdyby jste se rozešli. Přijde mi, podle toho co píšeš, že ho tak ráda moc nemáš. Má přítel ještě vůbec zájem. Já bych na jeho místě spokojená nebyla. Přeci jen je to osobnost a nemůžeš mu říkat co má nosit. Pokud to není extra nic horzného.. Měla by sis uvědomit, jaké jsou tvoje priority a uspořádat si, co je pro tebe důležité. Jestli dobře pevný a vybudovaný vztah nebo jestli hledáš ve vztahu jen zábavu...

  • Nechci ti do toho moc kecal, ale být já tvým přítelem, tak bych se s tebou asi rozešla... Nejde ani o to, že mu říkáš, že se ti nelíbí co on nosí, ale jde i o to, že jsi na něj hnusná apod mezitím co on by ti dal modré z nebe ... Uvědom si taky, že on je také lidská bytost, má city a má právo být třeba někdy uražený nebo tak... Podle mě jsi na nějaký vážný vztah ještě nevyzrálá, nevíš co od vztahu přesně chceš a považuješ to pouze za druh jakési zábavy... Mě osobně trvalo 3 roky než jsem svůj vztah s přítelem dostala do bodu kde je teď a to s přítelem jsem skoro 5 let... Museli jsme si oba nastavit priority a hranice za které se může či nemůže přecházet, aby náš vztah funkoval... Zamysli se nad tím jestli tvůj kluk je s tebou šťastný a jestli má ještě vůbec zájem s tebou být..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist