Jsem na holky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #79932 3.8.2013 16:26

Ahoj:)
mám takověj problém,nevim jestli jsem na holky,když jsem byla menší tak mě přitahovali nějak v 6-11 let měla jsem 2 skušenosti .:)
Ted mi je 14 ,brzy 15 a nevim jestli jsem ,měla jsem 2 vztahy s klukama a ten první nevyšel protože jsem se nějak styděla a ten 2 taky ne protože mi pak bylo protivný mu dat polibek ,když mě objimal taky jsem se citila nějak divně
ted je léto a začala sjem nad tim přemýšlet jestli nahodou nejsem
předtim mě normalně vzrušovaly kluci atd...jen mi bylo protivný mit s nima blizkej kontakt
ale ted mě začali přitahovat holky a vzrušujou mě:)
:( ale nevim jestli jsem na kluky:(
poradte
prosím:

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že budeš... vadí ti ta představa? Taky by to s klukama mohlo být tak, že ti bylo otravné líbat přímo toho kluka, né kluky obecně. Možná jsi prostě na obě pohlaví. Nebo to zatím střídáš než se plně rozhodneš. Já vím je těžký se v sobě vyznat vůbec v tomhle věku. Na psychologa bych to neviděla, myslím, že si to musíš vyřešit sama. Zkus si představit, že tě objímá a líbá kluk a jak se u toho cítíš a to stejné s holkou. Možná se ti to později ujasní. Já s tím teda zkušenosti nemám. Myslím, že budu na kluky ale jednou mi bylo hrozně nepříjemné, když přede mnou šly holky po schodech a já jim byla nucená čumět na zadky, úplně mě to rozčilovalo, protože mi připadalo, že je to strašně divný, že jim tam čumím. :D Teď už mi je to fuk, zadek jako zadek. Taky mi občas přijde, že se podívám ženský na prsa, že mi to přitahuje pohled, sama totiž nemám nijak velký a tak mě to prostě fascinuje. Ale zároveň mám kluka, kterýho miluju a se kterým je mi dobře a cítím se krásně, když se objímáme, líbáme... Ale zároveň mám prostě takovej pocit, že je mi ve výsledku jedno, jestli je to kluk nebo holka, prostě když miluju a je mi s tou osobou dobře, tak mám tendenci to pohlaví prostě neřešit. :D Zváštní že... ale to jsem celá já, tak co.

  • psycholog, pomůže ti vyznat se sama v sobě

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist