Jsem moc tlustá?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #398793 25.2.2019 20:00

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli jsem moc tlustá nebo jsem ZATÍM v pohodě.
Je mi 12, měřím skoro 170cm, a vážím... 62kg. Docela se za to stydím a chci poradit i od někoho jiného než od svých rodičů a přátel, že jsem,,hubená " Ale já vím, že úplně nejsem, ale zato když se jednou podívám do zrcadla, myslím si, že jsem ještě v pohodě, ale jindy třeba o 5 minut později zírám na svoje stehna.
A pokud jsem na tom zle, poradíte mi prosím, jak nejrychleji zhubnout???? A jak v budoucnu poznám, že jsem třeba díky dietám zhubla na normu???Budu moc vděčná. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvoja váha je v optime. Netráp sa, normálne jedz na čo máš chuť. Ak chceš peknú postavu, skús začať športovať (s mierou), napríklad plávať, alebo sa prihlás na tanečnú... Zhadzovať ale nemáš dôvod.

  • Nikdy, fakt nikdy, nechtěj zhubnout co nejrychleji! To je nejlepší cesta k tomu poškodit si zdraví. Zdravé hubnutí probíhá pozvolna. Vynech sladkosti a tučná jídla. Např. eidam nahraď nízkotučnou Mozarelu, místo máslem si namaž chleba třeba Ricotou, místo sladkostí mlsej radši ovoce apod. A hlavně jez tak, abys neměla hlad. Bohužel spousta mladých holek si myslí, že zhubnout nejlépe hladověním, ale to je samozřejmě strašná blbost.

  • Já už lili7 jen doplním, že rozhodně se vyvaruj nějakého rychlého hubnutí, to je cesta do pekel.
    A i diety nejsou resenim, ale celkově úprava životního stylu.
    Co se váhy týče, tak spíš bude v normě, ale to je hodně individuální. Někdo vypadá se stejnou váhou štíhlé, jiný zase jinak. Záleží 6da i nějak sportujes.
    Dcera při výšce 164cm a váze 60kg je štíhlá, konfekcni velikost 36.
    Ty jsi navíc ve vývoji a jakékoliv zásahy mohou nadělat víc škody jak užitku. Tvé tělo se bude měnit, proporce, rozložení tuku apod.

  • Podle mě jsi příliš hubená, měla bys přibrat!

  • Myslím si, že tlustá opravdu nejsi, ale úplně tě chápu. Dříve (během puberty) jsem měla taky neustále pocit, že mám pár kilo navíc. Rozhodně se tím netrap a hlavně se nespouštěj v tomto věku do žádných velkých diet. Děti ještě rostou a potřebují dostatek živin k vývinu. Pokud chceš pár kilo zhubnout, tak začni spíše jíst pravidelně a sportuj. Přeji hodně štěstí.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist