Jsem "Nehezká" tam dole

Otázku položila: Anonymní uživatelka #364947 14.7.2016 21:54

Zdravím.. Jmenuji se Klára a je mi 16 let. Mám strach z prvního sexu a to proto, že tam dole nemám "broskvičku" ale jsem tam povislá. :/ Co pročítám internet, klukům se to moc nelíbí a na sociální fotky jsou na toto téma "zábavné" fotky, ze kterých tam mají všichni srandu. Kvůli tomuhle všemu se strašně bojím najít si známost, i když vím, že na to mám ještě čas, ale..
Jaký na to máte názor vy? :(

Děkuji všem, snad máte pravdu a mé obavy jsou zbytečné. 8-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a myslíš si, že chlapi jsou dokonalí? Buď v pohodě a tohle vůbec neřeš. Já třeba vůbec nejsem spokojená se svou postavou, ale momentálně nemám sílu s tím něco dělat. Seznámila jsem se s klukem, který je z mé postavy unešený a pořád od něj slyším jen samé lichotky. Prostě si mě zamiloval takovou, jaká jsem. I Tebe si někdo takový najde.

  • Můj přítel třeba broskvičky úplně nenávidí. Říká úplně oholená pravidelná broskvička... To, bych si připadal jak nějakej PEDOFIL na to bych nesáhl :D takže je semnou úplně spokojenej. Ne že by mu vadila oholená baba, ale spojení s broskvičkou prostě nesnese. A navíc nemysli si. Když chlapům stojí tak třeba vypadá suprově, ale zkus se někdy na nějakýho kluka mrknout když je nahej a nestojí mu. U většiny je to takový malý, zcvrklý různobarevný a nijak ultra pěkný :D Sory všem chlapům 8-. Ale myslím, že v tom jsme prostě vyrovnaný. Jak praví slavná věta NIKDO NENÍ DOKONALÝ :-p

  • ve tvojem veku se kluci smeji tomu cemu se smeji ostatni. Nekterym z nich se to muze naopak libit mnohem vic nez ta "broskvicka" ktera pusobi trosku detinsky. Pokud si najdes rozumnyho kluka, kterej nebude chtit jen sex, tak bud si tu tvoji zamiluje, nebo se mu bude libit hned, a kdyby se mu nahodou opravdu nelibila, tak na tom stejne az tolik nezalezi. Predstav si sama sebe v podobne situaci - nekoho milujes a on pak ma penis co se ti moc nelibi.. ale treba je jinak dokonaly a i milovani s nims e ti bude libit. Co pak? a mas odpoved :)

  • Taky se tam sama sobe nelibim, mam pysky dost nesoumerne a nikdy to zadnemu chlapovi nevadilo. Kdyz mas nekoho rada, beres ho tak jaky je a vubec ti takove drobnosti neprijdou jako nedostatek. Stresujes se zbytecne. Vsimla sis nekdy treba v saune, jak moc jsou i chlapi jini? A pritom vsichni jsou pro svoji partnerku urcite pritazlivi ;-)

  • Je mi skoro 40 a moje prirozeni je dle meho taky odporne. Jeden pysk vetsi nez ten druhy a oba dva vylezaji ven.
    Nicmene u chlapu jsem zadny odpor nezaznamenala a tsk to neresim . Nikde ji nevystavuju a tak jsem se s ni zžila 😎

  • Ahojky, já si myslím, že v momentě kdy spolu budete nebude vůbec řešit jak tam vypadáš. Bude v tu chvíli myslet na jiný věci ;) Pokud to teda nebude nějaký trouba.

  • No tak tomu memu je 30 a resi to stejneja ty pubertaci, nechal se strhnout kamaradem, ktery velke pysky nazyva salat a od te doby tvrdi ze mam polosalat anecgce se me moc tam dole dotykat. :-( neni to moc prijemne protoze od mladi see sam sobe tam ole nlibim a tohle mi jeste vic neprida. Ale jak tady pisou zeny zkazdej chlap je jinej akterej se do tebe zamiluje ten te bude mit rad takovou jaka jsi

  • Ahoj, bavila jsem se o tom s manželem. Podotýkám, ze mam broskvicku a je sppkojeny s tím co mám, ale říkal mi že taková "pipinka" může aspoň pekne penis obejmout a může se pekne zuzlat při oralnim sexu. Omlouvám se za výrazy, takto mi to muž řekl a ja to jen pouštím do světa. Kazda ma nějaké plus a minus. A muž, který te miluje bude te milovat celou se vším všudy. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist