Jonášova metoda početí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48708 18.7.2011 21:41

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás zkoušela Jonášovu metodu a jestli výpočty vyšly nebo ne? Děkuji :-)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem si Jonášovu metodu počítala na http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-poceti a minulý měsíc mi vyšel termín početí na den ovulace a stejně se nezadařilo. Je to o tom, jak kdo tomu věří.

  • Ahoj. Nevím jestli ti tohle pomůže...
    taky jsem se o Jonášovu metodu početí zajímala. Jsem po třech samovolných potratech a bylo to dost psychicky náročné. Přes všechny možný testy, který doktroři mohli udělat, nám sdělili, že jsme oba v pořádku a že neznají důvod proč se to stalo nebo děje. Ale člověk asi potřebuje mít nějáké odůvodnění a tak jsem si říkala, že když mi to nevysvětlí moderní medicína, třeba mi to vysvětlí "hvězdy". Domluvila jsem se na výpočtu u jednoho z našich vyhlášených astrologů (nejen pro nové početí, ale i zpětně vypočítat jestli byla v předchozích nepodařených případech např. špatná konstalace). Předtím jsem si zkusmo udělala neúplný výpočet na internetu. A den kdy mi vyšel výpočet, tak jsme to zkusili. (Bylo to jen pár dní po menstruci, zhruba týden před ovulací.) Pak jsme to tak nějak nedopatřením prubli ještě stejný měsíc den před předpokládanou ovulací. Poté jsem odjela do lázní s dcerou s tím, že až se vrátím budu řešit výpočet s astrologem. Samozřejmě jsem se vrátila už s potvrzeným těhotenstvím. Už jsem v polovině a tentokrát je vše v pořádku! (Musím to pořádně zaťukat!!!)

  • dennytesarova19.7.2011 7:12

    Zkusit se má všechno... My jsme to s manželem taky zkusili a zadařilo se. Podle výpočtů čekáme holčičku. Na posledním UTZ to vypadalo na holčičku, tak uvidíme v listopadu. Držim pěsti:))))

  • A kde jste nasli kontakt na jonasovo centrum? Nebo jste pouzily kontakt na pana Stribrneho?>:-[;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist