Jonášova metoda

Otázku položila: symtsa 12.3.2013 11:34

ahoj snažilky těhulky a ostatní :) zajímá mne výpočet Jonášovy metody, zkoušela jsem na webu najdise.cz a vyšel mi v každém měsíci jen jeden plodný den a většinou v době MS, máte některá pozitivní zkušenost, otěhotněla tak některá z vás? Díky za info přeji Vám všem hodně štěstí.....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • podle mě je Jonášova metoda blbost. Taky mi ty jejich výpočty vycházeli vždycky mimo ovulaci( měřena bt). Vždycky někdy těstně před ms. Každá žena je jiná, každá má cyklus jiný a nejde plodné dny paušalizovat podle nějakých všeobecných tabulek. Navíc asi většina má pohlavní styk v cyklu častěji než v Jonášově určených dnech, takže i když se otěhotnět povede, nebude to určitě podle této metody

  • tiež si myslím, že to nebude príliš spoľahlivé.. meriam si BT, ovu bola pravdepodobne 21.-22.2., ale podľa Jonáša by som bola najplodnejšia až o týždeň (28.2.).. a u nás bol sex naposledy toho 22.2. a otehotnela som ;-)

  • ahoj, tak mně Jonášova metoda vycházela dokonce na plodné dny, 2 měsíce po sobě i na den ovulace. dokonce i doporučený podle astrologa. a zkutečnost? ani jeden termín z těchhle nevyšel. vyšlo to úúúplně někdy jindy ;-)

  • Zdravím , já zkoušela otěhotnět podle Jonáše tento měsíc takže mohu dát reference tak za 14 dní ,zkoušela jsem i ovu test a bt a vypadá to že to sedne .
    nicméně zpětně když jsem koukala na otěhotnění s dětmi které mám tak mě vyšli všici vyšli dle jeho výpočtu mám nepravidelný cyklus takže ovu jsem nikdy neodhadla.

  • ahoj, mě vycházi jonáš na 21.5 a otěhotněla sem 7.5 :-) takže uplně mimo....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist