Jídelníček předškoláka a seniora

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324042 5.12.2015 19:51

Ahoj, studuji na VŠ Nutričního terapeuta, zpracovávám seminární práci, kde mám sledovat týdenní jídelníček předškoláka a seniora, ten mám poté vyhodnotit a navrhnout správný. Mám tedy prosbu, zda byste mi některá nebyla ochotná sepsat jídelníček např. svého dítěte či rodiče, prarodiče. Pokud by byl zájem, vyhotovené bych poslala pak třeba na mail :-) pokud možno prosím s gramáží a časem :-) budu moc vděčná! :-)

  • 06.12.2015 15:59:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys6.12.2015 17:28

    Nevím, jestli se ti na toto někdo ozve. Já zatím děti nemám a prarodiče mi nic takového nevyplní. Krom toho je to celkem náročný úkol, hlavně u toho předškoláka. Většina předškoláků chodí do školky a to by pak vyžadovalo spolupráci učitelek a už vidím, jak na to mají čas.
    Proč sis nevybrala nějaké téma, u kterého bys mohla oslovit někoho z rodiny, kamarádů nebo známých? Pokud jsi neměla možnost výběru a téma na tebe zbylo nebo jsi ho dostala direktivně, tak to máš holt těžký. Zkus vážně oslovit někoho z blízkých, známých, ti budou spíš ochotni něco takového vypracovat. Nebo můžeš vyzkoušet nějakou internetovou stránku s dotazníky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist