Jednorazove kalhotky - porodnice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59960 27.5.2012 19:52

Ahoj, chci se zeptat, jsou nutné do porodnice jednorazove kalhotky? Na netu jsem v nasi lekarne nasla pouze vel.4 - 42/44 .... Tak nevím jeslti mi budou :( Ja bych asi potrebovala 44/46. Je tedy mozne si vzit nejake svoje stary bavlneny z domova a pak je tam ronvou vyhodit??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8927.5.2012 21:06

    Já kupovala v lékárně 5ks asi kolem 160Kč, byly to inkontinenční, pratelné a stačilo mi těch 5ks. Velikost přesně už nevím, asi kolem těch 44.

  • Ahoj, já je koupila, ale nakonec je nepoužila, přišli mi neprodyšné, tak jsem si koupila ty síťové porodní, ty jsou hodně prodyšné. Já teda nakonec rodila císařem, tak jsem je využila z důvodu, že byli netlačili na jizvu a ta se krásně hojila a netlačili. Ty jednorázové mi přišly hrozné. Ale jako rezervní bych si je pořídila, jinak ty síťové rychle schly, takže jsem je přemáchla a do druhého dne byly suchý. Stejně jako holky, co rodili normálně i já jsem se musela jizvu často sprchovat, jinak by se tam dělal hnis. Takže sprcha je to nejlepší.

  • ahoj,
    hele ja mela v porodnici spotrebu silenou.hlavne musi vetrat! takze ta sitovina je idealni. mrkni v DM tam je snad maji take. nebo na internetu. urcite jsou mnohem lepsi nez klasicky kalhotky. ja fakt spotrebovala jich kvanta...

  • Já si koupila také v DM, v balení jich je 5ks a stály asi 45Kč. V lékárně měli taky 5ks, ale za 79Kč. Porodní sestra nám říkala, že kalhotky musí větrat, nesmíš se v nich zapařit, takže tyhle síťované budou asi nejlepší. Jinak říkala, že kdo chce, může mít i normální bavlněné. Ale to je asi škoda. Já zatím koupila 7kousků těch síťovaných, a manžel je může vždy dokoupit nebo někdo z návštěv:-) No a k té velikosti, oni se dost roztáhnou.

  • jednorázové kalhotky jsem nikdy neměla. Pořídila jsem si normálně obyč bavlněné, černé a ty se mnou přežily 3* moje šestinedělí a mám je schované (nač vyhazovat, noc jim není). Používala jsem je i při MS, když jsme ještě nosila vložky. Přes tlustou vložku toho o moc víc stejěn nenavětráš, já ještě rodila pokaždé vlétě a teple. Spíše jsem dodržovala časté sprchování, klidně po každé, když jsem potřebovala na malou. Po třetím porodu jsem neměla žádné poraněni, takže tam už jsem se tak často nesprchpvalůa :-)

  • Také jsem koupila v DM-cena do 50-ti korun.

  • měla jsem síťované (inkontinenční) z lékárny a nosila jsem je téměř celé šestinedělí. Taky jsem měla jizvu po císaři a tyhle netlačily na jizvu a byly maximálně prodyšné.

  • ahojky, já si do porodky pořídila síťovky ty pratelné, ale byla jsem tam asi jediná :-) prý pak šití lépe větrá ;-) po porodu jsem je nosila ještě pár týdnů do zahojení jizvy po nástřihu, chvilku i s obyč kalhotkami...výhoda těch síťovek je i ta, že pěkně porodnická vložka drží, kde má :-) Jinak obyč kalhotky si vzít klidně můžeš, jen je otázka jak dobře ti tam vložka bude držet, protože ty porodnické nemají lepíky...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist