Jednalo se o potrat?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22364 13.10.2012 21:03

Dnes jsem dostala velmi silný šok. Ačkoliv jsem o tom nevěděla tak jsem dnes při milování s přítelem vyvalila krev světlé barvy a přítel měl při tom na ohanbí jakýsi kus něčeho co silně připomínalo plod, velikosti i tvaru to odpovídalo žloutku. červené barvy. Menstruace u mě proběhla před 8dny s pravidelností. Nic zvláštního... Je pravda že už minimálně 14 dní pocituji únavu, mírnou nevolnost, a bolest hlavy. Jsem už ze všeho nervozní. Již jsem jednou před 4lety potratila, tak cítím a vidím že průběh je stejný. Navíc před 14 dny jsem byla na krev.testech právě na podezření z těhotenství a výsledek byl negativní. Prosím netušíte někdo co by to mohlo být? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko13.10.2012 21:30

    Jak již zaznělo, zkus test a návštěva gyndra je namístě. Co se týče toho čehosi - se spontánním potratem mám zkušenost i na vlastní kůži a jinak jsem potracený plod pracovně taky bohužel viděla nejednou; píšeš, že to cosi bylo červené barvy... No nevím tedy, plod červený není, jeho tkáně jsou bělavé nebo lehce narůžovělé. Červené nikoliv. A k té velikosti - já spontánně potratila na přelomu 9.-10. tt, plod připomínal tvarem spíš 2-3 cm fazolku (čímž odpovídal délce těhotenství), takže i kdyby se mělo jednat v Tvém případě o plod a těhu z minulého cyklu, byla bys max. 6.-7. týden a to je velikostí někde zcela jinde. Je to trochu divné, zašla bych na gyndu, kdybys krvácela pořád masivně, do pondělí bych nečekala, ale mazala na pohotovost.

  • Zkus si udělat těhotenský test.Jestli to byl opravdu zárodek,tak se hladina HCG do normálu ještě nedostala a test by to měl ukázat.a v pondělí si raději zajdi na gynekologii.

  • Je možné, že to byl potrat, známá také jednou říkala, že jí bolelo v podbřišku a najednou z ní vylítla krev a kus čehosi... pak zjistila, že opravdu potratila. Ale v tom případě je divné, že hcg bylo negativní, protože v případě oplodnění nějakou dobu i po potratu trvá, než tato hladina klesne... Určitě si dojdi ke gynekologovi, uvidíš,co ti na to řekne.

  • Stalo se to i mojí švagrový, nesla "to" pak na gyndu a tam jí udělali rozbor a zjistili, že je to cysta. Taky si myslela, že potratila

  • duramura14.10.2012 17:59

    jestli mas este prilezitost, tak prelit alkoholem a odnest zitra na gyndu, at to posle na histologicky rozbor.

    (ze me vysla pri ms po (ne moc kvalitni) revizi (pro zamlkle tehu) takova velka castka a byly to zbytky placenty, ale mj. plne bakterii a nechala sem se radeji prelecit antibiotiky, kontrolovali me pak i na UZ)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist