Jedná se o psychickou šikanu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420638 4.6.2019 13:44

Dobrý den,chodím do sedmé třídy a chtěla bych se vás na něco zeptat a ujistit se,jestli se jedná o psychickou šikanu.Když někdo někomu nadává do kurev,mrdky a to bezdůvodně nebo že je někdo levná prostitutka a toho dotyčnému to vadí a trápí se kvůli tomu,tak je to psychická šikana?Ano nebo ne?Předem děkuji za odpověd :)

  • 04.06.2019 16:53:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.6.2019 14:40

    Ano, svěř se rodičům, učitelce, někomu dospělému. Nejlépe pokud budeš mít nějaký takový útok nahraný na mobilu, jako důkaz. Tyrani to budou jistě popírat.

  • Ahoj, ty se ještě ptáš? Tohle je docela dost velký příznak psychické šikany! Radím ti, svěř se někomu, může to začít být horší, věř mi. Taky jsem si něčím podobným procházela a bohužel mě to poznamenalo na celý život. Děti dokážou být hodně zlé a kruté, protože neznají hranici, nicméně ti něco prozradím, většinou ti, kteří si užívají šikanování a podávají si ostatní osoby, mají sami nějaké komplexy a sami se s něčím trápí. Takže si vždycky řekni, že ty jsi ta, která má víc rozumu a to oni tobě něco závidí. Navíc mě celkem udivuje, že v sedmé třídě už mají některé osoby takovou moc "pěknou" slovní zásobu, jako slova kurva, mrdka...

  • podle mě se to za šikanu považovat dá... ale záleží na tom jak a kdo ti to říká.. a jestli ti tím ubližuje, jak moc..
    mě šikanovali tak že mi nadávali, smáli se mi, zduchali mě a brali mi svačinu ... i tak jsem to vydržela a nikomu neřekla.. tehdy jsem netušila že je to šikana..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist