Jeden kluk mi vyhrožuje, že vše řekne mým rodičům

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174192 9.3.2016 14:34

Mám menší problém s vydíráním po internetu. Nevím si rady. Poznala jsem ze začátku moc milého s,kterým jsem toho měla hodně společného.Je o šest let starší.Chodili jsme spolu po internetu.Už je to nějaký čas co jsem se s ním rozešla a on to nemůže skousnou.Už jednou jsem kvůli němu měla problémy u rodičů že si s ním píšu. Teď mě pořád obtěžuje a vyhrožuje že napíše rodičům o všem co dělám.Kdyby se to dozvěděli přišla bych o ně.Pořád po mě chce šanci a píše mi že mě chce zpátky.Nechápe že o něj už nemám zájem.Je mnou jako posedlý. Nemůžu se h zbavit.Přikazujemi ,nadává a hlavně vyhrožuje,ale on tvrdí že ani jedno z toho nedělá a já mu jen ubližuji.Dělá ze sebe oběť a mě ničí.Spousta mých kamarádu mu zkoušela domlouvat ale marně.Potřebuji poradit co mám dělat když rodičům to říct nemůžu??Potřebuji pomoc.Jsem velice zoufalá na pokraji svých sil. :(

  • 09.03.2016 16:50:44 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 09.03.2016 16:50:44 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko9.3.2016 16:04

    Změň číslo, mail, všechno. Vybodni se na sociální sítě, které jsou ve skutečnosti ASOCIÁLNÍ - nikdy Ti nemohou nahradit skutečné přátelství, vztah, cokoliv. Je to jenom iluze, klam. Nikdy nevíš, co za psychopata je na druhém konci drátu a co z toho, co o sobě řekneš, napíšeš, může být zneužito proti Tobě a hlavně kým. "Chodili jsme spolu po internetu"... Ty brďo, tohle mě uplně nadzvedlo. Děvče, vypni PC, tablet, chytrý mobil, běž ven a začni žít reálný život s reálnými lidmi.

  • naprosto souhlasím s holkama. jen bych dodala, že o rodiče nepříjdeš ikdyby jim řekl nevím co. rodiče milují svoje děti ať se ti to zdá všelijaké. pokud děláš něco velmi špatného, strašně by je to mrzelo, ublížilo by jim to a pravděpodobně by následoval trest, ale určitě o ně nepříjdeš a budou tě milovat dál! tohle si pamatuj ať se děje cokoliv;-)

  • Single9.3.2016 16:34

    Jak jste spolu chodili po internetu, co je to za blbost? Pokud jsi ho nikdy nevidela osobne, on nevi, kde bydlis a jen Ti pise, tak s nim jednoduse prerus kontakt. A on ma kontakt na Tve rodice? Pokud ano, tak je na to budes muset pripravit, ze je muze kontaktovat. A pokud delas neco, za co se stydis, tak s tim prestan.

  • bestie9.3.2016 15:17

    Prostě ignorovat, zablokovat jako číslo v telefonu i kontakt na sítích. Na rodiče snad žádný kontakt nemá... Soustředit se na přátele a hlavně s nimi chodit ven a komunikovat FYZICKY. Pak je menší pravděpodobnost, že si pustíš k tělu takového blba.

  • Zkopiruj si a ulozco ti píše. Nápis mu, že jestli se rad baví s policii,že si spolu můžou promluvit o kybersikane a vydírání. A jestli ti ještě jednou napíše, že bude mít problémy on a policii to předána. Bez ohledu na jeho výhrůžky směrem k tvým rodičům.

  • Zkouší na tebe všechno možné aby tě dostal tak kam chce. V tvém případě zpět do vztahu který nechceš. Vůbec mu neodepisuj (já bych to ani nečetla). Pokud má na tebe číslo tak si ho zablokuj. V nejhorším případě pokud ti vyhrožuje a ještě by se to potomhle stupňovalo zašla bych na policii... A nikdy, nikdy, nikdy si nezačínej s nikým nic přes internet. VŽDY to končí špatně. Na internetu si hledají vztahy lidi co je nedokaží navázat v reálném životě. A proč asi? Protože většinou nejsou normální... Držím palce ať to dobře dopadne.

  • přeruš s ním veškerý kontakt a to co nejdřív, ignoruj ho...najde si jinou oběť a tobě dá pokoj.

  • sono210.3.2016 9:54

    Súhlasím úplne S Lulatko, ešte dodám, že by si mala napraviť alebo vyriešiť to, čo rodičia vedieť nesmú a celkovo také veci nerobiť. Bude sa ti žit ľahšie.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist