Je vegetariánství dobré nebo špatné ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376395 1.11.2017 10:59

Setkala jsem se za život s hodně názory. Někdo tvrdí, že vegetariání jsou víc zdraví lidé, někdo, že to je nezdravé pro člověka. Hodně lidí v okolí chce začít být vegetariánem. Když jsem občas schválně zareagovala, že to není zdravé a že lidé jsou stvoření jíst maso, tak reagují že ne, a že se maso dá dnes nahradit mnohým jiným..ostatní jsou proti tomu a tvrdí že bez jezení masa to není člověk..Jelikož teď mám zdravou stravu, ale maso jím, (od malička mi ale moc nechutnalo, sním například jen kuřecí, nebo hovězí a nějak často se po mase nepídím, kdyby se doma přestalo jíst možná mi to ani nechybí.) tak mě zajimá, jestli přestat jíst maso by mi v ní taky zabodovalo :) Děkuji za všechny názory.

  • 12.12.2018 14:59:28 - yamd smazala odpověď od IvaMraz74
  • 01.11.2017 11:31:56 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk1.11.2017 11:37

    Zastávám názor, že člověk by měl jíst všechno. Ale tak nak s mírou. Takže třeba i maso, sůl, cukr, uzeniny a další metly lidstva:-D kdyby ostatně vegetariánství bylo tak zdravé a maso tak závadné, jak někteří hlásají, nebylo by maso doporučeno konzumovat dětem, ženám v těhotenství, sportovcům, atd. Jedině správně řešení je za mě pestrá strava s dostatkem živin a vitamínů. Plus sem tam nějakej ten hrisek, páč bez něj by to jídlo bylo jen nutnost a ne požitek:-)

  • full.avl1.11.2017 11:38

    Dobrý den,

    stačí použít lupu a nebo přímo kliknout na kategorii dotazů ( https://www.womenzone.cz/poradna/kategorie/Veganstvi-a-vegetarianstvi-84 )

    Ale to by bylo asi moc jednoduché, že? Už delší dobu, pozorují vaše dotazy, a čím dál víc mám pocit, že si tu děláte jen legraci, už jen kvůli dotazům, které si různě odporují věkem.

    Takže pokud pokládáte dotazy jen pro zásobu, doporučují si na takové blbosti založit nějaký vlastní blog, a hledat si lidi na vaše odpovědi jinde.

    Hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 727 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist