Je tu maminka s cirka ročním dítkem co kojí a povedlo se jí otěhotnět??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39280 26.3.2012 17:03

AHoj holky, je tu někdo kdo kojíte a po roce od porodu se Vám povedlo otěhotnět a je vše v pořádku?? Mě dnes gynekoložka řekla že by bylo lepší přestat kojit, 3 měsíce počkat a až pak se snažit o další miminko?? :-( Tak jsem z toho nějaká přešlá :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Já teda těhotná ještě nejsem, ale taky plánuji mimčo až bude malé cca rok, což je za dva měsíce. Když jsem byla na prohlídce v 6ti nedělí, tak jsem se na to doktorky ptala a ona řekla, že v tom problém nevidí. Že můžu klidně kojit a zkoušet to. Ptala jsem se na kojení + otěhotnění i z toho hlediska, že jsem potratila, tak jestli by to bylo vhodné a říkala, že by to mělo být v pořádku. Samo se může stát cokoliv. Prý mám akorát tři měsíce před tím brát listovku.. Já jsem teda chtěla v roce přestat kojit, ale realita bude asi jiná. Malá je závisláček. Tak hlavu vzhůru, zkus se na to informovat ještě jinde. Držím palce, ať to vyjde a je všechno v pořádku..

  • Já přestala malou kojit před měsícem v 15 měsících. Otěhotněla jsem na konci prosince a před 14 dni jsem měla zamlklé těhotenství v 11tt. Dr. sice nic něříkal, že nemám kojit, ale asi to bylo moc faktorů. Určitě si myslím, že kojit můžeš dál. Spíš malou nauč, aby si jí moc nezvedala. Já ji pořád tahala :-( Takže pro příště mám poučení. Držím palečky, aby se Ti to podařilo a vše bylo v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist