Je toto váček?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408117 26.9.2020 21:02

Je toto váček? na obrázku je to označené u horní osmičky, která je již plně prořezaná(vyrostlá), ale trochu nakřivo, mám děsný strach, zubař tam není, trochu to tlačí. Bude trhání horor a nutná antibiotika? Na druhé straně jsem jí taky měla do tváře a bylo to raz dva, ale neměla jsem váček.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Boze holka, ty bysis do te pusy mela prestat koukat nebo se zblaznis. Kdyz to nejsou kameny na mandlich tak toto.
    Nicmene k dotazu, muze to byt vacek, ale to si myslim ze by te bolela ta bulka nebo zub samotny. Z me zkusenosti se na takove kraviny antibiotika nedavaji (alespon u naseho zubare), ten vyresi problem zubu (vycisteni kanalku)... Antibiotika jsem nikdy nedostala, natoz na toto. Stejne tak si myslim ze ten zub nebude jen tak trhat.
    Nejlepsi udelas kdyz pujdes k zubari a zeptas se tam, ono i ten obrazek muze zkreslovat a vypadá to vselijak.

  • eliskao26.9.2020 22:37

    Tady Vám nikdo podle fotografie diagnozu neudělá. zajděte k zubaři a uvidíte co Vám řekne. Pokud Váš zubař neordinuje měl by mít zástup, případně pro akutní případy můžete využít pohotovost.

  • Z osobni zkusenosti - vacek u zubu boli a to ze dost. Nemohla jsem na te strane vubec kousat. Nemate to ani otekle ani cervene, coz jsou zakladni znamky zanetu. Pokud vam osmicka vadi/prekazi v ustech, domluvte si se zubarem extrakci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist